Turcescu: Daca mi se propune conducerea TVR, ma voi gandi foarte serios

Joi, 01 Aprilie 2010, ora 21:06 1857 citiri

Robert Turcescu sustine ca, daca i se va propune sefia SRTv, se va gandi foarte serios la cest lucru, iar decizia lui va fi influentata de componenta noului CA.

Pana acum Turcescu nu a fost contactat pentru a i se propune numirea la conducerea TVR, acesta precizand ca nu a declarat niciodata ca ar avea "vreun vis" sa devina presedinte - director general, dupa cum nici nu a afirmat vreodata ca "ar declina" o astfel de oferta.

"In momentul in care mi se va face, daca mi se va face, este o propunere la care ma voi gandi foarte serios. Este genul de propunere la care ma voi gandi foarte serios. Aceasta functie de presedinte - director general este o functie care presupune colaborarea cu membri unui consiliu de administratie si conducerea unui consiliu de administratie (...)

Eu sunt un om care a lucrat intotdeauna in echipa si un punct important il constituie si componenta acestui consiliu de administratie cu care ar urma sa lucrez", a explicat Robert Turcescu, pentru Mediafax.

Turcescu considera ca Rodica Culcer nu este neaparat favorita pentru a prelua conducerea Televiziunii Romane.

"In momentul de fata nu-mi mai mentin pronosticul lansat (in legatura cu Rodica Culcer, nr.), dar nu vreau sa se inteleaga nici ca am devenit eu favorit. Rodica Culcer s-a aflat o lunga perioada de timp printre personajele cu mari sanse la functia de presedinte-director general".

Robert Turcescu a tinut sa ii multumeasva lui Ion Cristoiu, care a declarat in mai multe randuri ca il sustine la conducerea TVR. "Ii multumesc, ma bucura increderea unui coleg de breasla precum Ion Cristoiu", a spus Robert Turcescu, precizand ca "nu a conspirat" cu Ion Cristoiu "pentru realizarea unei intelegeri de genul acesta".

Turcescu este in prezent director general al postului de radio Realitatea FM, din trustul Realitatea - Catavencu, functie pe care o detine din octombrie 2008, si are 17 ani de experienta in presa, de-a lungul vremii lucrand ca reporter, redactor, realizator sau comentator atat in radio si televiziune, cat si in presa scrisa centrala (Curierul National, Ziua, Evenimentul zilei, Dilema, Cotidianul).

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News