Robert Turcescu revine pe sticla: Unde va avea emisiune zilnica

Marti, 28 Octombrie 2014, ora 22:55
17190 citiri
Robert Turcescu revine pe sticla: Unde va avea emisiune zilnica
Foto: nasul.tv

Robert Turcescu a fost prezent, marti seara, intr-o emisiune de televiziune, pentru prima oara dupa ce a dezvaluit ca a fost ofiter acoperit, urmand ca de saptamana viitoare sa reia emisiunea "100%".

Turcescu a fost invitatul lui Radu Moraru la postul Nasul TV, cei doi fosti colegi de la postul B1TV abordand mai multe teme, printre care starea presei sau necesitatea participarii la alegerile prezidentiale de duminica.

Intrebat care este marele sau regret, Robert Turcescu a marturisit ca ii pare rau ca nu a recunoscut ca a fost ofiter acoperit inca din 2012, cand a aparut pentru prima data informatia in spatiul public.

Totodata, el a spus ca le respecta decizia celor ca continua sa il judece pentru ceea ce a facut, dar, totusi, isi doreste sa revina in presa.

"Imi doresc sa fac meseria pentru care m-am pregatit in anii de facultate si in care am profesat vreme de 20 de ani", a spus el.

Robert Turcescu a fost locotenent-colonel sub acoperire: Renunt la emisiune. Eram fariseu, un nimeni

Cat despre dezvaluirea facuta la finalul lunii septembrie, Turcescu a recunoscut ca "a fost un soc pentru foarte multi, inclusiv pentru oameni din familia mea" si a sustinut ca nici macar actuala sa sotie, pe atunci logodnica, nu a stiut nimic.

"Copilul meu a reactionat mai bine decat oricine (...) Copilul meu a reactionat minunat. Pentru ea (fiica sa, n.red.) nu sunt Robert Turcescu de la televizor, pentru ea sunt tata si sper ca indiferent ce voi face in aceasta viata de aici inainte si indiferent ce va citi in presa sau pe Internet sa ma considere tata.

La un moment dat am simtit-o un pic ingandurata (...) Nu am fugit nicaieri, n-am vrut sa creada ca a tatal ei a comis o crima. M-am dus la sedinta cu parintii, nu am vrut sa creada ca tatal ei se ascunde", a declarat el.

In acelasi timp, Robert Turcescu a negat categoric ca ar fi fost santajat sau fortat sa recunoasca public ca a fost ofiter acoperit, asa cum s-a speculat in presa.

"Nimic din toate astea. Nu a existat un astfel de moment, nu a venit cineva si mi-a aratat o 'pisica' sau mi-a dat documente 'Uite ce te asteapta daca nu faci asta!", a declarat el.

In schimb, jurnalistul a sustinut ca a trecut printr-o asa numita "pasa mistica". "Intr-un astfel de moment am simtit ca am gresit. Punct!", a subliniat el.

"Credinta m-a intarit in acele momente", a mai adaugat Turcescu.

Nici el si nici Radu Moraru nu au facut comentarii legate de documentele controversate publicate in luna septembrie pe blog, despre care s-a scris in presa ca ar fi fost falsuri.

Robert Turcescu reactioneaza dupa ce a aflat ca nu va ajunge in fata unui judecator

La finalul emisiunii, Robert Turcescu si-a exprimat speranta ca va mai "spune multe" in calitate de jurnalist, prilej cu care Radu Moraru a anuntat public ca i-a pus la dispozitie din spatiul sau de emisie la postul Nasul TV, pe care il patroneaza.

"L-am rugat sa se alature echipei Nasul TV. A acceptat, de luni o sa fie colegul nostru pe micul ecran, de la orele 20:00 la 21:00 (...) Welcome on board!", a anuntat Radu Moraru, emisiunea urmand sa se numeasca tot "100% cu Robert Turcescu", asa cum se numise si anterior.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Turcescu emisiune nasul tv, #Turcescu ofiter acoperit, #Turcescu Radu Moraru emisiune , #ofiter acoperit