Robert Turcescu, prima reactie dupa ce Ilie Nastase si Madalin Voicu au sesizat Parchetul in cazul sau (Video)

Vineri, 26 Septembrie 2014, ora 14:40 11880 citiri
Foto: Romania Tv

Robert Turcescu spune ca se supune judecatii oricarei instante care il cheama in legatura cu autodenuntul sau si nu are nimic impotriva sesizarii Parchetului General de catre Ilie Nastase si Madalin Voicu.

"Daca Madalin Voicu si Ilie Nastase au ajuns la aceasta concluzie judecand dansii aceasta speta si daca au judecat ca asa trebuie sa procedeze, probabil ca asa trebuie sa procedeze. Daca ei judeca in felul acesta, eu ma supun in momentul de fata unei judecati in fata oricarei instante din Romania care vrea sa ma intrebe ceva", a declarat Robert Turcescu pentru B1 Tv.

"Nu am nimic de ascuns si mi se pare firesc si legitim ca fiecare om sa aiba o judecata personala in legatura cu aceasta speta. Daca voi fi chemat sa vorbesc sub juramant, voi face acest lucru", a mai spus Robert Turcescu.

Senatorul PSD Ilie Nastase a depus vineri o sesizare in cazul "Robert Turcescu - ofiter acoperit". Fostul tenismen anuntase joi ca urmeaza sa depuna o plangere penala, insa s-a razgandit.

Ilie Nastase si Madalin Voicu au sesizat Parchetul in cazul Robert Turcescu

Ilie Nastase a mers vineri la Parchetul General, impreuna cu colegul sau de partid, deputatul Madalin Voicu, care a explicat ca solicita autoritatilor statului sa lamureasca daca Turcescu a spus adevarul cand a declarat ca a fost ofiter acoperit si daca deconspirarea a lezat sau nu siguranta statului.

"Ilie a fost cu ideea si eu m-am alaturat lui. E o cerere prin care noi incercam sa gasim, din partea Parchetului, o solutie mult mai aproape de realitate. Noi vrem sa avem certitudinea ca lucruri de genul asta nu ating siguranta nationala", a declarat Madalin Voicu.

Jurnalistul Robert Turcescu a scris, duminica, pe blogul sau ca a fost ofiter sub acoperire si a publicat copii ale unui livret militar cu fotografia sa. Ulterior, el a confirmat informatiile respective si intr-o emisiune televizata, anuntand si ca se retrage din viata publica.

Aceasta este al doilea interviu pe care il acorda de la acel anunt.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News