Robert Turcescu, locotenent-colonel sub acoperire - Macovei: Poate e o provocare pentru acel candidat

Duminica, 21 Septembrie 2014, ora 22:27 14070 citiri
Foto: Adevarul

Jurnalistul Robert Turcescu a dezvaluit duminica seara ca a fost locotenent-ofiter sub acoperire si se va retrage din viata publica.

Turcescu a precizat si ca renunta la emisiunea pe care o avea la B1 Tv, aratand ca "nu mai puteam veni in fata voastra vorbind despre ofiterul acoperit care candideaza la presedintie si eu sa ma simt asa in interiorul meu".

Robert Turcescu a fost locotenent-colonel sub acoperire: Renunt la emisiune. Eram fariseu, un nimeni

Avand in vedre aceasta din urma declaratie, candidatul la presedintie Monica Macovei a declarat, la Realitatea Tv, ca este posibil ca, prin acest gest, Turcescu sa lanseze o provocare pentru "acel candidat" despre care presedintele Traian Basescu a insinuat ca ar fi ofiter sub acoperire.

"N-am ce sa spun, n-am cum sa comentez asta. Poate ca l-a apasat si a vrut sa spuna, poate ca este o provocare pentru acel candidat", a spus Macovei, la postul de televiziune citat.

Anunt ciudat pe blogul lui Robert Turcescu: Da, am fost locotenent-colonel sub acoperire (Foto)

Si deputatul PNL Alina Gorghiu a comentat duminica dezvaluirile lui Turcescu, amintind si ea de "prezidentiabilul ofiter-acoperit".

"Eu, ca om politic, nu l-as pune pe axul victimelor, nu-l califica drept victima. Se perpetueaza tema si dezbaterea despre acel agent. Presedintele arunca o piatra, o petarda, si discutam de doua saptamani de subiectul asta", a spus la Realitatea Tv Alina Gorghiu.

Jurnalistul Robert Turcescu a dezvaluit ca a fost locotenent-ofiter sub acoperire. Anuntul a fost facut intai pe blogul jurnalistului, insa au existat indoieli privind postarea, vehiculandu-se ideea ca ar fi fost victima hackerilor.

Ulterior, la B1Tv, postul la care, pana acum, Turcescu avea emisiune, acesta a spus ca el este cel care a postat informatia si documentele, ca si le asuma si ca regreta ceea ce a facut.

Duminica, in jurul pranzului, pe blogul lui Robert Turcescu a aparut o postare prin care acesta dezvaluia ca a fost locotenent-colonel sub acoperire, anuntul fiind insotit de fotografii ale unor state de plata si livretul militar, in acesta din urma mentionandu-se ca Turcescu ar fi fost avansat in 2010 la gradul de locotenent-colonel de Unitatea Militara 02515 B.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News