Robert Turcescu isi inscrie numele la OSIM: Vrea sa fie marca inregistrata

Joi, 15 Mai 2014, ora 21:02 2942 citiri

Jurnalistul Robert Turcescu a depus la Oficiul de Stat pentru Investii si Marci (OSIM), la sfarsitul lunii aprilie, o cerere de inregistrare ca marca a numelui sau.

Potrivit Pagina de Media, procesul de inregistrare a marcii Robert Turcescu va dura cel putin cateva luni.

"In relatia pe care o am in momentul de fata din punct de vedere profesional cu televiziunea am posibilitatea sa fac acest lucru, sa folosesc numele meu ca marca inregistrata. (...) Am avut nevoie pentru chestiuni care tin de niste planuri pentru viitor de inregistrarea acestei marci", a declarat jurnalistul B1 TV.

Robert Turcescu vrea sa isi inregistreze numele in cadrul mai multor categorii, clase prin care OSIM ofera indicatii asupra domeniului din care provine brandul, dar si destinatia acestuia.

Este vorba despre clase care includ, printre altele, materiale de instruire sau de invatamant, publicitate, gestiunea afacerilor comerciale sau telecomunicatii.

"Cred ca sunt multi oameni de televiziune care-si inregistreaza numele si-l transforma in marca inregistrata.

In orice contract sau contracte comerciale pe care le semnezi cu televiziunile, chiar daca lucrezi pe propria firma, sunt interesate sa se asigure ca firma care produce practic o emisiune de televiziune il are pe personajul Popescu, Turcescu, Negru, Andreea Marin sau mai stiu cine, ca realizator al respectivului produs de televiziune", a continuat jurnalistul Robert Turcescu.

Mai mult, acesta a adaugat ca folosirea in contexte denigratoare a marcii sale ar atrage procese in care s-ar putea cere daune substantiale.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
ultras
rank 5
o sa integistrez si eu "col. robert turcescu"