Robert Turcescu, candidatul lui Basescu la Primaria Capitalei - surse Ziare.com

Vineri, 22 Aprilie 2016, ora 17:52
4214 citiri
Robert Turcescu, candidatul lui Basescu la Primaria Capitalei - surse Ziare.com
Foto: Arhiva Ziare.com

Traian Basescu urmeaza sa anunte in curand candidatul PMP la Primaria Capitalei.

Pana acum, numele candidatului care va intra in lupta electorala pentru functia de primar general al Capitalei din partea PMP a fost invaluit in mister.

Traian Basescu a lasat de inteles in ultimele saptamani ca este posibil sa candideze chiar el, insa a amanat de fiecare data un anunt in acest sens. De altfel, membrii PMP au incercat sa-l convinga pe Basescu sa candideze, insa fostul presedinte nu a acceptat, au declarat surse din partid pentru Ziare.com.

Aceleasi surse spun ca, in conferinta de presa ce va incepe vineri seara in jurul orei 18:00, Traian Basescu ar urma sa il anunte pe Robert Turcescu drept candidat PMP pentru Primaria Capitalei.

Conducerea partidului este in sedinta, de la ora 17:00, si nu este exclus sa apara alte surprize.

Robert Turcescu a fost locotenent-colonel sub acoperire: Renunt la emisiune. Eram fariseu, un nimeni

In jurul orei 16:00, Robert Turcescu a scris pe Facebook urmatorul mesaj: "Ora 18.00, Traian Basescu declaratie de presa la sediul central al PMP. Tic-tac, tic-tac...".

Nu este prima oara cand numele lui Turcescu apare in acest context. La inceputul lunii februarie Turcescu aparea in listele cu posibili candidati ai PMP la Primaria Sectorului 5. La acea vreme Eugen Tomac s-a grabit sa dezminta informatia, precizand ca Turcescu va ajuta partidul doar "pe partea de comunicare" la alegerile locale.

Eugen Tomac: Robert Turcescu nu va candida la locale. Ne va ajuta la comunicare

Momentul in care Turcescu dezvaluia ca e ofiter acoperit si ca se retrage din viata publica

Amintim ca Robert Turcescu a dezvaluit, in septembrie 2014, ca a fost locotenent-colonel sub acoperire. El a anuntat atunci in direct, la B1 Tv, ca renunta la emisiunea pe care o realiza la respectivul post de televiziune si ca se retrage din viata publica.

Nu doar ca nu si-a respectat promisiunea si a iesit in acea perioada aproape zilnic sa dea declaratii si interviuri, dar dupa cateva luni Robert Turcescu a inceput o colaborare cu Nasul TV, iar apoi a lansat Unde TV, o televiziune online.

"Le cer iertare tuturor celor pe care aceasta povara a mea ii incurca. De maine nu voi mai face aceasta emisiune. Nu stiu daca se numeste retragere din presa, nu stiu daca ne retragem din ceva vreodata. Pana cand un judecator nu va spune da sau ba, nu am taria sa ma mai infatisez public, pentru ca, intr-un fel sau altul, ar trebui sa tot spun despre lucrurile astea. (...)

Nu mai puteam veni in fata voastra vorbind despre ofiterul acoperit care candideaza la presedintie (acuzatiile lui Basescu la adresa lui Ponta, n.red.) si eu sa ma simt asa in interiorul meu. Eram in fata voastra un fariseu, un nimeni, un ins care mintea", declara Turcescu pe 21 septembrie, 2014.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat sâmbătă pe Facebook o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricou cu mesajul: Ştim Toţi!, ca răspuns la mesajul de pe...
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
#Turcescu candidat Primarie , #candidat PMP Bucuresti