Razboi intre Turcescu si Gadea - amenintari cu proces si daune de un milion de euro

Duminica, 24 Aprilie 2016, ora 12:52
15617 citiri
Razboi intre Turcescu si Gadea - amenintari cu proces si daune de un milion de euro
Foto: Facebook/Mihai Gadea

Razboiul dintre Robert Turcescu si Mihai Gadea capata noi valente dupa o declaratie a fostului jurnalist interpretata gresit de presa.

Seara de vineri a fost marcata de anuntul neasteptat al lui Turcescu privind candidatura sa la Primaria Capitalei din partea partidului lui Traian Basescu. Anuntul a luat prin surprindere si presa, strecurandu-se astfel o eroare in relatarile despre eveniment.

Robert Turcescu e candidatul PMP la Primaria Capitalei. Basescu il lauda: A recunoscut ca l-a facut Oprea ofiter

Vorbind despre situatia sa, avand in vedere ca in 2014 a recunoscut ca a fost ofiter acoperit, Turcescu a mentionat si o lista prezentata de directorul Antenei 3, Mihai Gadea, referitoare la persoane publice care au primit grade de la MApN, precizand ca dintre aceste 2.000 de personalitati doar el si sefa DNA au cerut retragerea gradului.

Turcescu: Doar eu si Codruta Kovesi am cerut MApN retragerea gradului

Agentia de presa Mediafax a transmis insa ca Turcescu ar fi spus ca Mihai Gadea ar fi fost si el pe aceasta lista, declaratia fiind preluata de intreaga presa in regim de breaking-news.

Cum Turcescu a venit cu rectificari abia sambata dupa-amiaza, Mihai Gadea a apucat sa reactioneze.

"Rucsacul ala cu pietre pe care l-a dat Turcescu jos din spate, i-a cazut cumva in cap? Sau era cumva plin de rahat turcesc (u) pe care il consuma acum cu nesat la popota? Il dau in judecata si ii cer un milion de euro, solda lui plus banii morman de la Vintu (Sorin Ovidiu Vintu, n.red.) si de la Becali (George Becali, n.red.) ", a notat Mihai Gadea pe Facebook.

Odata cu corectarea informatiilor, Turcescu l-a atacata sambata si pe Gadea, amintindu-i realizatorului Sinteza Zilei ca a mai pierdut procese disputate cu el.

"Ii recomand domnului Gadea ca inainte de a face afirmatii bomba privind 'milioanele de euro pe care mi le va cere despagubiri' pentru ca 'l-am facut colonel', sa-si ia, calm, un moment de ragaz si sa urmareasca declaratiile video ale subsemnatului.

Apoi, dupa vizionarea secventelor, va trebui sa admita ca a inghitit pe nemestecate o stire scrisa de un jurnalist incepator de la Mediafax. Mai usor cu procesele, domnule Gadea, colegii dvs. Oana Stancu si Mircea Badea, dar si patronul dvs, Dan Voiculescu, le-au pierdut pe toate. In rest, de bine s-auzim!", a scris Robert Turcescu pe Facebook.

Mentionam ca vineri Mihai Gadea se afla in SUA, unde participa la New York Festivals-Best Tv&Films.

In septembrie 2014, Turcescu a dezvaluit ca a fost locotenent-colonel sub acoperire. Fostul jurnalist a anuntat atunci in direct, la B1 Tv, ca renunta la emisiunea pe care o realiza la respectivul post de televiziune si ca se retrage din viata publica.

Robert Turcescu a fost locotenent-colonel sub acoperire: Renunt la emisiune. Eram fariseu, un nimeni

Turcescu, declaratii dupa deconspirare: Nu fug de nimic - ce spune despre dovezile prezentate

"Am avut un rucsac cu pietre in spinare, pe care l-am carat cat l-am carat. (...) Ma simt impacat, linistit, nu fug nicaieri, sunt aici, dar mai mult de atat nu am ce sa spun in acest moment eu", a spus Turcescu la vremea respectiva, aceasta fiind declaratia la care a facut referire Mihai Gadea cand a spus ca "Rucsacul ala cu pietre pe care l-a dat Turcescu jos din spate, i-a cazut cumva in cap?".

Vineri, Basescu a anuntat ca, desi ar fi vrut el sa candideze din partea PMP la Primaria Capitalei, recentul dosar in care anchetat pentru spalare de bani il impiedica sa faca acest pas. Astfel, a fost ales sa intre in aceasta cursa Robert Turcescu, fostul jurnalist care a recunoscut ca a fost ofiter acoperit.

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#Robert Turcescu Mihai Gadea, #Robert Turcescu Gadea proces, #Gadea proces daune Turcescu , #candidat PMP Bucuresti