Raluca Turcan: Turcescu, propus pentru interimatul TVR

Marti, 18 Mai 2010, ora 22:38 2129 citiri

Jurnalistul Robert Turcescu ar putea sa preia conducerea interimara a Societatii Romane de Televiziune (SRTv), inlocuindu-l pe actualul director general Alexandru Sassu, pana la numirea unui nou Consiliu de Administratie la TVR.

"S-a decis numirea unui director interimar la TVR. Astazi (marti, nr.) a avut loc o discutie pe tema aceasta. Persoana propusa a fost domnul Turcescu", a spus Raluca Turcan, presedinte al Comisiei de Cultura din Camera Deputatilor si initiatoare a unui proiect de modificare a Legii de functionare a TVR si SRR, potrivit Mediafax.

Jurnalistul Robert Turcescu a spus ca "deocamdata nu este nimic oficial": "Probabil ca in urmatoarele zile vor avea loc discutii pe aceasta tema". "Confirm ca sunt dispus sa iau in serios o astfel de propunere", a mai spus Turcescu, pentru aceeasi agentie de stiri.

In prezent, Robert Turcescu este director general al postului de radio Realitatea FM, din trustul Realitatea - Catavencu, functie pe care o detine din octombrie 2008.

Robert Turcescu, Rodica Culcer si Ion Cristoiu se afla printre numele vehiculate in presa printre persoanele cu cele mai mari sanse sa preia functia de presedinte-director general al Societatii Romane de Televiziune (SRTv), dupa ce actualul Consiliu de Administratie al TVR, condus de Alexandru Sassu, a fost demis.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News