Turcescu, ofiter acoperit: Ilie Nastase depune plangere penala (Video)

Joi, 25 Septembrie 2014, ora 21:35
30864 citiri
Turcescu, ofiter acoperit: Ilie Nastase depune plangere penala (Video)
Foto: Facebook/Ilie Nastase

Senatorul si generalul Ilie Nastase a anuntat, joi seara, ca va depune o plangere penala pe numele lui Robert Turcescu, care a dezvaluit ca a fost ofiter sub acoperire.

"Livretul militar al lui Turcescu nu seamana cu al meu. Trebuie sa apara functia, unitatea. La Turcescu nu vad asa ceva. Nici nu se vede clar ce scrie. S-a trezit cu actele in brate. Paginile aratate de Turcescu sunt niste falsuri facute pe calculator.

El si-a pus o unitate din burta. Omul asta a facut declaratii foarte grave. De ce ma sesizez eu? Nu sunt judecatori, magistrati care sa se sesizeze? Credibilitatea ofiterilor nostri acoperiti nu va mai fi aceeasi", a declarat Ilie Nastase, informeaza Realitatea TV.

Turcescu, ofiter acoperit sau jurnalist la dezbaterea Basescu-Geoana? Interviu dupa deconspirare

Ilie Nastase a precizat ca faptul ca Turcescu vrea sa ajunga sa spuna mai multe in fata unui judecator inseamna ca se simte vinovat.

"Declaratia e grava, amenintare la siguranta nationala. Ofiterii acoperiti au legatura cu toata Europa. Ofiterii acoperiti nu mai vor sa stea in Romania. Eu nu sunt expert. Nu stiu ce se intampla daca am sau nu dreptate. De ce nimeni nu reactioneaza? Turcescu cere sa fie judecat", a adaugat fostul sportiv.

Intr-o interventie telefonica si la Romania TV, Ilie Nastase a precizat ca nu va face plangerea penala din postura de senator sau general, ci ca simplu cetatean.

"O sa scriu ca Robert Turcescu a facut declaratii care sunt grave la siguranta statului roman si la siguranta ofiterilor acoperiti. Un ofiter acoperit nu se comporta asa. Eu nici nu cred in documentele publicate, am si eu livret din ala", a continuat el.

Prima data, Ilie Nastase a spus la Antena 3 ca face plangere penala pe numele jurnalistului.

"Noi avem dreptul sa facem plangere? Atunci eu fac plangere", a declarat Ilie Nastase, intr-o interventie telefonica. "Merg si eu, Ilie", a adaugat si Madalin Voicu, invitat in platoul emisiunii.

Ponta: Basescu a aruncat plasa si a prins pe cine nu se astepta. L-a prins pe Turcescu

Robert Turcescu a dezvaluit, duminica, pe blogul sau faptul ca a fost ofiter sub acoperire. In aceeasi zi, tot pe blog, jurnalistul a publicat copii ale unui livret militar cu fotografia sa si doua state de plata.

Duminica seara, Turcescu a fost invitat in emisiunea Sorinei Matei, unde a confirmat autenticitatea documentelor si a anuntat ca nu va mai continua emisiunea de la B1 TV.

A doua zi, reprezentantii postului B1 TV au confirmat si ei incheierea colaborarii cu jurnalistul Turcescu.

Miercuri, Romania TV si B1 TV au transmis interviuri cu Robert Turcescu, in care jurnalistul mentiona ca nu a plecat nicaieri si ca asteapta acasa sa vada ce se intampla. El a precizat ca nimeni din partea autoritatilor nu l-a contactat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Ilie Nastase plangere penala Turcescu, #Ilie Nastase Robert Turcescu, #Robert Turcescu ofiter acoperit , #ofiter acoperit
Comentarii
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
Cine-i scie plangerea sau, ma rog, cine i-o corecteaza daca o scrie