Gadea, presedinte! - Turcescu zgandare vedetele de la Antena 3

Joi, 10 Iulie 2014, ora 09:06 7956 citiri
Foto: antena3.ro

Zilele trecute, jurnalistul Robert Turcescu lansa online o varianta de prezidentiabil mai putin obisnuita, despre care sustinea ca nu e deloc o gluma.

Realizatorul TV de la B1 scria pe o retea de socializare ca fondatorul PC si al trustului Intact, Dan Voiculescu, se pregateste sa-l lanseze in campania pentru alegerile prezidentiale pe Mihai Gadea, director si vedeta la postul Antena 3.

"Breaking news: candidatul la prezidentiale al lui Dan Voiculescu va fi Mihai Gadea!!! Discutiile sunt avansate, la curent cu ele este si Victor Ponta care s-a declarat de acord cu aceasta varianta! Atentie, nu e o gluma!", mentiona marti pe Facebook Robert Turcescu.

Ideea a mai fost si in trecut vehiculata de o anumita parte a presei, niciodata nu a fost insa confirmata. Nici acum nu s-a intamplat asta. Mai mult, Mihai Gadea a spus, miercuri seara, la Sinteza Zilei, ca refuza sa raspunda la "imbecilitati".

Lazaroiu il vede pe Mihai Gadea la prezidentiale: Ar lua de la USL suficient cat sa incurce

"Colonelul Robertel (Robert Turcescu - n.red.) a difuzat aseara in regim de breaking news faptul ca exista o intelegere intre primul ministru, profesorul Voiculescu si mine. Intelegerea este ca eu voi candida la presedintie. Sigur ca a raspunde colonelului la asa ceva... Nu cred ca trebuie sa raspunzi oricui care spune imbecilitati", a spus Gadea, la emisiunea sa, si a continuat pe un ton ironic:

"Cred ca exista doar doua explicatii. Ca la Nana colonelul si doamna Udrea au gasit o cultura de marijuana... O alta explicatie este ca domnul colonel si doamna Udrea se drogheaza de la teava de esapament a Mercedesului prezidential".

In aceeasi linie a discursului tipic pentru vedetele Antena3, Radu Tudor a scris si el pe blog ca scopul acestor idei lansate de concurenta este "sa-l extraga pe Mihai de la cel mai vizionat talk-show politic din Romania. Adica sa opreasca Sinteza Zilei".

Radu Tudor asigura pe toata lumea ca Mihai Gadea nu candideaza la presedintie si adauga: "celor care sufera de cretinism netratabil le dau un sfat: nu-l zgandariti pe Mircea Badea ca s-ar putea sa vi se intample...".

B.B.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News