USL, despre afirmatiile lui Murgeanu: Simptome ale imensei frustrari

Miercuri, 16 Mai 2012, ora 20:58 2468 citiri
Foto: Arhiva

Organizatia USL a Sectorului 3 considera jignitoare si iresponsabile afirmatiile fostul viceprimar al Capitalei, Razvan Murgeanu, dupa ce seful de campanie al PDL l-a atacat pe contracandidatul lui Liviu Negoita la functia de primar.

"Afirmatiile domnului Razvan Murgeanu la adresa domnului Robert Negoita sunt jignitoare si iresponsabile. Este profund regretabil ca seful campaniei electorale a PDL Bucuresti adopta asemenea pozitii publice. Din nefericire, domnia sa nu face decat sa reia, in limbajul necivilizat care-l caracterizeaza, punctajul de partid distribuit tuturor liderilor PDL.

Astfel de manifestari sunt simptome ale imensei frustrari, pe care o simt liderii portocalii, acum, cand sunt siguri ca vor pierde alegerile. Cum nu mai au ce se le propuna alegatorilor, arunca in toata lumea cu jigniri si injuraturi", se arata intr-un drept la replica al USL, remis Ziare.com.

Vezi declaratia lui Razvan Murgeanu

Reprezentantii Uniunii considera ca "acest tip de strategie de comunicare este adoptat intotdeauna, in campaniile electorale, de candidatii minori, care stiu cu certitudine ca pierd alegerile, ca niciun mesaj constructiv pe care ar dori sa il transmita nu are credibilitate".

"Faptul ca PDL, partid care odata avea ambitii electorale si politice mult mai mari ajunge sa recurga la acest tip de mijloace arata ca cercetarile lor sociologice le confirma pe ale noastre. Mai precis, PDL va pierde alegerile la toate sectoarele Capitalei", conchide sursa citata.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News