USL da in judecata "capeteniile portocalii" Udrea, Videanu si Liviu Negoita

Miercuri, 06 Iunie 2012, ora 18:30 4118 citiri

Uniunea Social Liberala intentioneaza sa ii actioneze in judecata pe democrat liberalii Elena Udrea, Adriean Videanu si Liviu Negoita, acuzandu-i de "agresivitate fara precedent" la adresa candidatului USL pentru Primaria Sectorului 3, Robert Negoita.

Astfel, USL acuza "agresivitatea fara precedent a capeteniilor portocalii Elena Udrea, Adriean Videanu si Liviu Negoita la adresa candidatului USL pentru Primaria Sectorului 3, Robert Negoita", care "arata disperarea cu care acestia se agata de putere", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Alegeri Locale 2012

Totodata, social liberalii condamna faptul ca reprezentantii PDL nu au aparat drepturile cetatenilor romani si au permis taieri abuzive si aberante de salarii si pensii.

Astfel, Liviu Negoita este criticat pentru faptul ca "a transformat Sectorul 3 intr-o afacere personala si de partid, bugetul primariei acestui sector fiind transformat de domnia sa in principala sursa de finantare a PDL".

Despre Elena Udrea, social liberalii afirma ca aceasta este "prietena intima cu domnul Liviu Negoita" si isi joaca, in Sectorul 3, "influenta si puterea pe care o are astazi in PDL", completand ca optiunea pentru Liviu Negoita este o optiune pentru Elena Udrea.

Nu in ultimul rand, Adriean Videanu, "nasul si partenerul de afaceri al lui Liviu Negoita, precum si unul din principalii finantatori ai PDL", este acuzat de USL ca este "profund interesat de prezervarea structurilor oculte de finantare pentru grupul sau de interese".

Alegeri Bucuresti 2012

In comunicat se mai amintesc si "agresivitatea fara precedent a manipularilor si intoxicarilor acestor oameni, precum si a fostului ofiter de Securitate Silvian Ionescu si a fostului informator al Securitatii, Razvan Murgeanu".

Astfel, USL a decis sa le faca plangeri penale pentru calomnie si va actiona in acelasi fel impotriva tuturor celor care "vor otravi spatiul public in ultimele zile ale campaniei electorale".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News