VIDEO Robert Negoita si-a facut partid. Va candida la primaria Sectorului 3 din partea "Bucuresti 2020"

Joi, 16 Iulie 2020, ora 12:14 3931 citiri
Foto: Facebook/Robert Negoita

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita a anuntat joi, 16 iulie, ca va candida pe listele partidului infiintat de el, "Bucuresti 2020", despre care spune ca este "1% politica, 90% munca".

"Atat pentru Sectorul 3, cat si pentru Bucuresti ne propunem sa venim cu o oferta cat se poate de clara, concreta.", a sustinut Negoita in conferinta de presa.

"Obiectivul nostru e de a maturiza electoratul din Bucuresti. Haideti sa nu mai asteptam acea strategie a unora de a duce discutia in niste zone care nu ne ajuta." a spus Negoita.

Primarul Sectorului 3 Robert Negoita a anuntat, luni, 6 iulie, pe Facebook, ca nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale din aceasta toamna. Edilul motiveaza ca in ultimii cinci ani, a trait "numeroase dezamagiri si revolte" in calitate de social-democrat, iar "epoca Dragnea" a fost o adevarata tragedie pentru cel mai mare partid din Romania, "in care politica pumnului in gura a consfintit dictatura absoluta a unui individ care a adus si promovat in conducerea partidului multe nulitati".

Stire in curs de actualizare

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News