Robert Negoita si-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 3

Luni, 18 Aprilie 2016, ora 22:32 2689 citiri
Foto: Facebook/Robert Negoita

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita (PSD), a anuntat, pe Facebook, ca si-a depus, luni, candidatura pentru un nou mandat, acesta afirmand ca vrea sa-si finalizeze proiectele deja incepute.

"Prieteni, astazi mi-am depus oficial candidatura pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 3. Vreau sa continuam proiectele pe care le-am inceput in ultimii patru ani, pentru ca impreuna am reusit sa progresam mult, sa formam o comunitate activa si a carei implicare este vizibila. De ce trebuie sa ducem lucrurile pana la capat? Pentru ca iubim Sectorul 3!", a scris Robert Negoita, citat de News.ro.

Robert Negoita si Cristian Popescu-Piedone sunt singurii primari din Bucuresti alesi in 2012 care mai candideaza pentru un nou mandat la alegerile din iunie.

De ce poate candida Piedone la Primaria sectorului 4 - motivarea instantei

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, este urmarit penal, din 14 aprilie, de procurorii anticoruptie pentru evaziune fiscala in forma continuata, fiind suspectat ca in perioada 2005- 2009 a construit prin firma sa trei ansambluri rezidentiale si a vandut, in nume propriu, 1.250 de locuinte, fara a inregistra aceste operatiuni, creand astfel un prejudiciu de peste 77.140.000 de lei, potrivit DNA.

Robert Negoita, urmarit penal - Ce acuzatii i se aduc

Printre contracandidatii sai se afla Elena Petrescu (ALDE), Florin Stefan Vasile (PNL) si Cristian Petrescu (PMP).

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News