Robert Negoita, plangere penala pentru combustibil si Lady Gaga

Marti, 22 Mai 2012, ora 16:47 4078 citiri
Foto: Facebook/ Robert Negoita

Presedintele Organizatiei PDL Sector 3, Silvian Ionescu, a depus o plangere penala impotriva candidatului USL la Primaria Sector 3, Robert Negoita.

Negoita este acuzat ca "in timpul campaniei electorale a promis si a oferit bunuri, bani si alte foloase in scopul de a fi votat de cei care participa la campania Mission 3, adresata in mod special alegatorilor din Sectorul 3", se arata intr-un comunicat semnat Silvian Ionescu, remis Ziare.com.

Candidatul USL la Primaria Sector 3 ar fi organizat, pe contul sau de Facebook, un concurs cu mai multe premii pentru alegatori.

Alegeri Locale 2012

Premiul principal este un Ipad sau un Iphone, avand o valoare de 2.500 Ron (TVA inclus), care se va acorda la extragerea finala ce va avea loc in data de 8 iunie, data alegerilor electorale fiind 10 iunie, se arata in comunicat.

Saptamanal, Negoita ar fi oferit vouchere de cumparaturi, excursii la munte, 12 cupoane pentru combustibili in valoare de 50 Ron ori doua bilete la concertul Lady Gaga.

"Conditiile de eligiblitate ale participantilor la concurs constau in doua cerinte: sa fie major si sa aiba domiciliul in sectorul 3, prin urmare sa aiba dreptul sa-l voteze conform dispozitiilor articolului 3 alineatele 1 si 3 din Legea 67/2004", acuza Silvian Ionescu.

Scopul organizarii acestei campanii "este evident: mita electorala, practica interzisa explicit de lege". Interesul numitului Robert este cel de a atrage voturile alegatorilor din Sectorul 3, Sectorul unde candideaza pentru functia de primar, prin manipularea de ultima speta, practica specifica PSD, manipulare care demonstreaza dispretul profund al numitului fata de locuitorii Sectorului 3 pe care ii considera incapabili sa judece faptele, se mai arata in comunicat.

Alegeri Bucuresti 2012

"Recurs la memorie: numitul Robert are o datorie de 45 de milioane de euro la stat. Printre alte o mie de probleme. Intrebare catre numitul Robert: de unde mai are bani pentru a mitui alegatorii? Intrebare catre seful lui, Victor Ponta: garantati pe Robert? Atunci, pe principiul cine se aseamana, se aduna, diferenta dintre cei doi este doar de inaltime", conchide sursa citata.

D.R.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News