Robert Negoita: Mi-e rusine ca port acelasi nume cu primarul sectorului 3

Sambata, 24 Martie 2012, ora 21:45 6648 citiri
Foto: cdep.ro

Deputatul PSD Robert Negoita a declarat, sambata, ca este "foarte trist" ca poarta numele contracandidatului sau la sectorul 3 din Bucuresti, Liviu Negoita (PDL).

"Sa stiti ca sunt foarte trist si nu credeam vreodata sa imi fie rusine ca port numele Negoita si mi-e rusine pentru ca nu ma onoreaza ce a facut Negoita in sectorul 3 pana acum. Dar nu conteaza, in urmatoarul mandat voi face tot ce pot sa spal rusinea de pe acest nume de Negoita", a declarat vicepresedintele PSD.

Intrebat daca o eventuala confuzie a electoratului in privinta numelui nu-l va ajuta sa ia unele voturi de la actualul primar, deputatul PSD a spus ca nu se bazeaza pe acest lucru.

"Voi lua electorat, dar nu cu numele, ci cu faptele", a declarat el.

Liderul PSD Bucuresti, Ecaterina Andronescu, l-a prezentat sambata pe deputatul Robert Negoita drept candidatul USL la alegerile locale din iunie pentru postul de primar al sectorului 3 din Bucuresti.

Robert Negoita: Am resurse financiare enorme pentru campanie

Totodata, Robert Negoita a justificat sambata masa organizata la Rin Grand Hotel din Capitala in cinstea primirii a aproximativ de 300 de noi membri in partid, prin faptul ca PSD este "ospitalier".

"Noi suntem ospitalieri si cred ca asa e bine, sa ciocnim si un pahar de sampanie si de ce nu? Nu e gresit. Romanii au nevoie de atentie din partea noastra si mai ales de respect si merita cu totii", a declarat vicepresedintele PSD.

Acesta a adaugat ca dispune de resurse financiare "enorme" pentru campanie.

"Credeti-ma ca dipun de enorm de multe resurse, iar cea mai mare resursa sunt eu. Sunt inepuizabil. O sa ma vedeti in campanie, sunt dependent de munca, de dimineata pana noaptea daca nu am ceva de facut ma simt foarte rau. O sa ma vedeti in campanie pana pe 10 iunie. Vreau sa demonstrez ca nu toti romanii sunt hoti si corupti", a precizat Robert Negoita.

Aproximativ 400 de bucuresteni au devenit sambata membri ai PSD sector 3 in cadrul unui eveniment organizat la hotelul lui Robert Negoita, Rin Grand Hotel.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News