Robert Negoita ii raspunde lui Blaga: As putea sa va spun ca sunteti un caprar

Joi, 07 Iunie 2012, ora 12:10
3489 citiri
Robert Negoita ii raspunde lui Blaga: As putea sa va spun ca sunteti un caprar

Candidatul USL la Primaria Sectorului 3, Robert Negoita, ii raspunde lui Vasile Blaga, dupa ce seful campaniei PDL pentru alegerile locale a declarat ca "Negoita-fals" nu-l va bate pe "Negoita-original" la alegerile pentru Primaria Sectorului 3.

"As putea sa incep sa va spun si eu ca presa a scris despre dvs. ca sunteti 'adevarata regina a vamilor din Romania' sau ca sunteti 'un caprar' sau ca fiul dumneavoastra s-a infruptat din contracte enorme cu statul sau ca sunteti protectorul unui personaj precum Emil Sabo, cel cu piscinele de la sate si mai multe dosare la DNA", ii transmite uselistul lui Blaga, intr-un drept la replica remis Ziare.com.

Blaga: "Negoita-fals" nu-l va bate pe "Negoita-original"

"As putea sa va spun si ca ati fost ales senator intr-un colegiu din sectorul 3 si nu ati acordat nicio audienta cetatenilor pe care teoretic ii reprezentati, ca nu ati venit niciodata in colegiul dvs. sa vedeti ce spun oamenii, sa-i intrebati daca "traiesc bine", asa cum le-ati promis. Dar, oamenii nu va intereseaza. Va intereseaza doar puterea, prezervarea functiei de senator, fara sa faceti nimic cu adevarat pentru oameni", mai precizeaza Robert Negoita.

Alegeri Bucuresti 2012

Candidatul USL la functia de edil al Primariei Sectorului 3 mai transmite ca nu vrea, insa, sa intre "intr-o polemica", mai ales ca l-a considerat "intotdeauna" Vasile Blaga "altfel decat Elena Udrea, un om serios".

"Insa, modul in care ati imprumutat din limbajul agresiv, lipsit de nuante si, mai ales, de un egoism fara margini al doamnei Elena Udrea ma face sa va scriu astazi", se mai arata in scrisoarea uselistului.

Acesta il avetizeaza pe seful Senatului ca "asezadu-va pe acelasi aliniament politic cu Elena Udrea si gruparea de zgomot si intoxicare a acesteia, nu faceti decat sa va asociati conceptului de politica lipsita de respect pentru oameni, pe care aceasta doamna il intruchipeaza pana la identitate".

"Nu va sugerez in niciun caz sa aveti un conflict cu doamna Udrea. Va sugerez o delimitare minimala fata de o forma de a face politica intoarsa total cu spatele la oameni. Este corect sa va aparati colegii, si acest lucru il pot aprecia. Dar, va rog, nu o faceti la fel cum incearca doamna Udrea sa-si apere interesele legate de dl. Liviu Negoita. Protejati-l cu respect pentru oameni, nu impotriva oamenilor si, mai ales, nu impotriva adevarului si a dreptatii", adauga candidatul USL.

Alegeri Locale 2012

"Cu toate acestea, cu respect", incheie uselistul, care se semneaza doar Robert. "Nu scriu si Negoita pentru a nu se crea confuzii", puncteaza el.

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#Negoita raspunde Blaga, #Blaga fals originar Negoita, #Negoita Blaga Udrea , #candidat primarie sector 3