Robert Negoita, dupa referendum: Cate lucruri necesare se puteau face cu cele peste 40 de milioane de euro?

Luni, 08 Octombrie 2018, ora 11:30
7252 citiri
Robert Negoita, dupa referendum: Cate lucruri necesare se puteau face cu cele peste 40 de milioane de euro?
Foto: Arhiva Facebook/ Robert Negoita

Primarul PSD al Sectorului 3, Robert Negoita, a lansat critici dure dupa esecul referendumului pentru familie, el enumerand calitatile pe care trebuie sa le aiba un lider politic, cea mai importanta fiind aceea de a cunoaste si apara interesele oamenilor pe care ii reprezinta.

Edilul spune ca nicio persoana care este rupta de realitatea comunitatii, care nu ii intelege problemele concrete si care nu are capacitatea de a prioritiza rezolvarea acestor probleme nu va putea fi cu adevarat un lider.

"Un lider este acela care reuseste sa convinga oamenii sa il urmeze in proiecte, in activitati si idei. Dar asta presupune ca liderul le reprezinta interesele, adica el cunoaste, intelege si isi asuma nevoile comunitatii in varful careia se pozitioneaza.

Nicio persoana care este rupta de realitatea comunitatii, care nu ii intelege problemele concrete si care nu are capacitatea de a prioritiza rezolvarea acestor probleme, in functie de ce este necesar si imediat, nu va putea fi cu adevarat un lider", arata Negoita intr-un mesaj postat duminica seara pe Facebook.

El se intreaba retoric cate lucruri se puteau face cu cele peste 40 de milioane de euro cheltuite pentru organizarea acestui referendum.

"Nu pot sa nu ma gandesc si sa nu ma intreb: cate, dar cate lucruri necesare si utile pentru cetateni nu s-ar fi putut face cu cele peste 40 de milioane de euro? Bani cheltuiti in aceasta activitate de weekend pe care o numim referendum", adauga primarul Sectorului 3.

Robert Negoita este un apropiat al primarului Capitalei, Gabrielei Firea, fiind unul dintre semnatarii si votantii documentului prin care i s-a cerut demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea PSD.

Referendumul prin care s-a dorit revizuirea notiunii de familie in Constitutie nu va fi validat, dupa ce doar 20,96% dintre romanii cu drept de vot s-au prezentat la urne, in Romania, in cele doua zile in care s-a desfasurat scrutinul, potrivit datelor anuntate de Biroul Electoral Central.

Peste 91% dintre romanii prezenti la urne, sambata si duminica, au votat pentru modificarea Constitutiei, astfel incat termenul de casatorie sa fie redefinit prin "uniunea dintre un barbat si o femeie" si putin peste 6% au votat impotriva redefinirii familiei in Constitutie.

SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
România a jucat un rol crucial în promovarea securităţii şi cooperării în cadrul NATO, contribuind la operaţiunile de menţinere a păcii şi sporind interoperabilitatea între statele...
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
#Robert Negoita referendum familie , #primarul Sectorului 3