Robert Negoita, atac dur la PSD si la "locotenentul Dragnist", Niculae Badalau: "In PSD-ul post Dragnea aerul a ramas aproape la fel de irespirabil"

Autor: N.G.
Marti, 30 Iunie 2020, ora 20:20
6755 citiri
Robert Negoita, atac dur la PSD si la "locotenentul Dragnist", Niculae Badalau: "In PSD-ul post Dragnea aerul a ramas aproape la fel de irespirabil"
Robert Negoita si Niculae Badalau. Foto: Facebook

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, lanseaza, pe Facebook, un atac dur la adresa PSD in legatura cu numirea lui Niculae Badalau in functia de vicepresedinte al Curtii de Conturi. Negoita spune despre Badalau ca este un "locotenent Dragnist", iar votarea acestuia in pozitia mentionata reprezinta "un smen politic incredibil pentru anul 2020".

Negoita mai afirma ca numirea parlamentarului PSD este o "marsavie politica premeditata" si completeaza ca "in PSD-ul post Dragnea aerul a ramas aproape la fel de irespirabil".

Postarea lui Robert Negoita:

Badalau, Lupul pus de Parlament de paza la oi

Ocupat pana peste cap cu treburi administrative, a trecut ceva timp de cand nu am mai vorbit despre miscarile de pe scena politica. Ei bine, ce s-a intamplat astazi in Parlamentul Romaniei ma obliga pur si simplu sa iau atitudine.

Pe scurt, in plina pandemie, cu recesiunea si criza economica la usa tarii, parlamentarii si-au facut timp pentru a mai pune la cale un smen politic incredibil pentru anul 2020: numirea locotenentului Dragnist, Badalau, in pozitia de vicepresedinte al Curtii de Conturi, directia de Audit.

O marsavie politica premeditata, adica, intr-o lume normala, un lucru cu atat mai grav. Asta daca ne gandim la faptul ca acest personaj, pe care-l consideram uitat si disparut, a modificat legea de functionare a acestei institutii vitale a Statului Roman, atentie, special pentru a putea el sa ocupe aceasta functie. Iar pohta ce a pohtit... i s a indeplinit cu concursul parlamentarilor...

Ce ne spune noua, celor care credeam ca aceste vremuri au apus, aceasta realitate trista? In primul rand ca in PSD-ul post Dragnea aerul a ramas aproape la fel de irespirabil, tranzactionarea functiilor publice mergand in continuare de minune, chiar si de pe bancile opozitiei. Ne mai spune ca un individ ca Badalau poate modifica legi in Parlamentul Romaniei!!!, pentru ca, in final, sa poata beneficia de ele. Ne mai spune si ca un om condamnat pentru furt (a se vedea episodul sacilor de grau de la CAP) poate ajunge acum sa fie cel care verifica bugetele publice ale Romaniei, dar si ca nu trebuie sa stii carte, sa fii de meserie, ci ca trebuie doar sa poti sa modifici legea pentru a ajunge acolo unde vrei. Pe cand un sculer matriter la Ministerul Sanatatii?

In fine, ceea ce este cu adevarat revoltator este ca acest Badalau a fost votat cu, atentie!, 294 de voturi pentru... adica, un adevarat consens politic. Deci, nu putem avea consens politic cand e vorba despre infrastructura, despre reforme in sanatate sau educatie, despre masuri economice absolut necesare, data fiind criza ce sta sa vina, dar consensul e gasit imediat atunci cand trebuie sfintita o combinageala politica imorala si urat mirositoare.

Asta e Romania normala? Asta e tara in care vrem sa traim? Si ne mai miram ca intreaga clasa politica din Romania are o imagine proasta in societate... Este inca prea buna, daca tinem cont ca astfel de combinatii emana din Parlamentul tarii un damf insuportabil.

Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Curtea de Conturi a constat la ultimul audit, finalizat la începtutul lunii martie 2024, la Sectorul 5, pentru anul 2022, că instituția condusă de Popescu Piedone a divizat contracte de...
Liviu Dragnea vrea să dea lovitura într-un domeniu, despre care spunea: "Vorbim de un genocid"
Liviu Dragnea vrea să dea lovitura într-un domeniu, despre care spunea: "Vorbim de un genocid"
”E inadmisibil ce s-a întâmplat acolo. Vorbim despre un genocid. Mulți specialiști de mediu spun că un asemenea dezastru poate produce moarte pe termen lung”, spunea Liviu Dragnea în...
#Negoita, #PSD, #badalau, #Dragnea, #primar, #atac, #curtea de conturi , #PSD