Robert Negoita are un actor ca purtator de cuvant - vezi sloganul si noul brand pentru Capitala

Vineri, 11 Mai 2012, ora 16:47 4837 citiri
Foto: dcnews.ro

Sloganul de campanie al candidatului USL la Primaria Sectorului 3 din Capitala se refera la "schimbarea in bine".

"Schimbarea in bine. Cu respect pentru oameni. Robert Sorin Negoita pentru Primaria Sector 3" este sloganul vicepresedintelui PSD. Negoita a mentionat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca schimbarea mentionata in slogan se refera la o dorinta a sa personala de a fi un exemplu de corectitudine pentru cetateni, in antiteza cu hotia cu care este asociata intreaga clasa politica.

El a mentionat ca vrea sa realizeze aceasta schimbare, printre altele, prin construirea unui spital generalist, prin anveloparea gratuita a blocurilor, prin constructia de locuinte ieftine pentru tineri.

Actorul George Ivascu este purtatorul de cuvant al lui Robert Negoita

Candidatul USL la sectorul 3 a mai anuntat ca directorul teatrului "Metropolis", actorul George Ivascu, va fi purtatorul sau de cuvant in campania electorala.

"Purtatorul de cuvant al USL sector 3 si al candidatului pentru Primaria Sectorului 3 este prietenul si mult-cunoscutul si respectatul artist George Ivascu. Imi face mare placere sa il am alaturi de mine in aceasta campanie electorala, este un prieten apropiat pe care il respect foarte mult", a anuntat Robert Negoita.

Mateiu Caragiale - noul brand al Bucurestiului

Actorul a mentionat impunerea fiului lui I.L.Caragiale, Mateiu, ca brand al Bucurestiului. "Se va deschide si o Casa de Cultura dotata cu biblioteca publica, realizarea unui fond public de carte pentru bibliotecile de sector, organizarea anuala a unui festival de creatie pentru elevii de liceu si impunerea lui Mateiu Caragiale ca unul din brandurile Bucurestiului", a declarat Ivascu.

Totodata, Robert Negoita a afirmat ca va rezilia contractul primariei cu firma de securitate BGS, daca va ajunge primar.

Intrebat daca va rezilia contractul cu firmele de salubritate, Negoita a indicat BGS. "Cu BGS da, vom rezilia contractul cu BGS, este foarte pagubos pentru locuitorii sectorului 3, primaria plateste o multime de bani, bani cu care am putea avea mai multi agenti, mai bine platiti, mai bine organizati si sa ridicam nivelul de securitate, pentru ca sectorul 3 este sectorul cu cel mai mare grad de infractionalitate din Bucuresti", a declarat el.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News