Robert Negoita ar castiga cu 60% alegerile de duminica - sondaj

Marti, 05 Iunie 2012, ora 17:36 3243 citiri

Potrivit unui sondaj de opinie efectuat de Operations Research, la comanda USL Sector 3, in perioada 30-31 mai 2012, Robert Negoita, candidat la primaria Sectorului 3, ar obtine 60% din voturile exprimate la scrutinul de duminica.

Sondajul Operations Research a fost realizat pe un esantion de 903 persoane, avand o marja de eroare de +/-3,3%.

Potrivit rezultatelor sondajului, in Sectorul 3 se estimeaza o participare la vot de 61%, 27% din intregul populatiei cu drept de vot nedorind sa voteze, iar 12% fiind plecata din tara.

Alegeri Bucuresti 2012

La alegerile de duminica, pentru Primaria Sectorului 3, 74% din intregul populatiei ar vota cu reprezentantii USL pentru Consiliul Local, 14% ar vota cu cei ai PDL, 5% cu ai PP-DD si 8% cu reprezentantii altor formatiuni. Fata de ultimul sondaj realizat de CCSB in urma cu o saptamana, se remarca o crestere cu 6% a intentiei de vot pentru USL si o scadere cu 7 puncte procentuale a votului pentru PDL.

Potrivit sondajului Operations Research, care a adresat o intrebare inchisa privind optiunile de vot pentru candidatii la primarie, la alegerile de duminica, 10 iunie, pentru Primaria Sectorului 3, 60% din totalul populatiei ar vota cu Robert Negoita, candidat al USL, 33% ar vota cu Liviu Negoita, candidat al PDL, 4% ar vota cu Catalin Zamfira (PP-DD) si 2% cu alti candidati.

Alegeri Locale 2012

Fata de sondajul realizat de CCSB, se remarca o crestere cu 3% a intentiei de vot pentru candidatul USL, Robert Negoita, si o scadere cu 3% a intentiei de vot pentru candidatul PDL, Liviu Negoita.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News