Ring il acuza pe Liviu Negoita ca a tiparit o editie falsa a ziarului

Vineri, 08 Iunie 2012, ora 15:28 3403 citiri

Vineri, in sectorul 3 al Capitalei a aparut un numar al ziarului Ring special dedicat candidatului USL Robert Negoita in care sunt reluate o serie de acuzatii la adresa acestuia, aparute si in mass-media.

In replica, redactia ziarului Ring se delimiteaza de ceea ce sta scris in aceasta editie, despre care spune ca nu ii apartine, ci a fost fabricata de adversarii politici de la PDL.

Prezentam mai jos integral comunicatul redactiei Ring:

"Astazi, 8 iunie 2012, in ultima zi de campanie electorala, sperand ca mai poate intoxica opinia publica, Liviu Negoita, primarul sectorului 3, a ajuns sa recurga la cele mai abjecte si ilegale mijloace. Mai precis, a reprodus marca inregistrata a ziarului RING si grafica acestuia, distribuind ziare cu continut intoxicant in sectorul 3 al Capitalei.

Atragem atentia ca utilizarea frauduloasa a unei marci inregistrate este o fapta penala, motiv pentru care vom face toate demersurile necesare pentru ca aceasta fapta sa fie constatata si pedepsita ca atare, intru respectarea legii.

Dincolo de aspectele de natura comerciala si penala nu putem sa nu remarcam lipsa de scrupule ale domnului Liviu Negoita in disperarea acestuia de a pastra puterea, pe care a transformat-o numai in privilegii pentru sine si colegii sai de partid. De altfel, acest tip de fapte se inscriu in linia celor comise de membrii PDL pe parcursul ultimilor opt ani in care s-au simtit protejati de institutiile statului care ar fi trebuit sa ii sanctioneze.

Aceasta ultima zbatere reprezinta dovada clara a felului in care au administrat atat la nivel local, cat si la nivelul administratiei centrale, fiind insa doar prefata a ceea ce pregatesc pentru urmatoarele doua zile, in special pe data de 10 iunie. Mai precis, o imensa frauda electorala pe care au exersat-o cu succes in ultimii ani.

Ziarul RING, pe parcursul anilor, a adus la cunostinta cititorilor sai toate aceste fapte, prezentand si probe in acest sens, motiv pentru care a fost catalogat ca fiind incomod. Nu este pentru prima oara cand membri marcanti ai PDL au recurs la abuzuri pentru a incalca libertatea presei.

Dorim sa ne informam cititorii si opinia publica in general ca aceasta situatie nu va ramane nepedepsista si ca niciunul dintre materialele publicate in aceasta editie falsificata a ziarului RING nu apartine acestei redactii si transmite informatii false.

Facem, de asemenea, un apel catre membrii si voluntarii simpli ai PDL care au fost implicati in acest demers sa inceteze distributia acestei publicatii, altfel expunandu-se la incalcarea legii penale, in fata careia vor raspunde personal. Liviu Negoita si PDL nu mai sunt in masura sa le garanteze imunitatea in fata institutiilor statului abilitate sa restabileasca ordinea.

In cursul zilei de azi, ziarul RING a depus plangere penala impotriva primarului sectorului 3, Liviu Negoita".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News