PSD Sector 3: PDL recurge la manipulari de tip KGB

Marti, 29 Mai 2012, ora 18:17 2412 citiri
Foto: puterea.ro

Organizatia PSD Sector 3 a transmis ca PDL recurge la manipulari tip KGB pentru a ascunde situatia dezastruoasa in care se afla, ca urmare a unor comunicate din ultimele doua zile.

"Constatam ca PDL recurge din nou la manipulari KGB-iste, care sunt instrumentate de un fost ofiter de Securitate - Silvian Ionescu - si executate de un fost informator al Securitatii - Razvan Murgeanu", se arata intr-un comunicat PSD remis marti Ziare.com.

"USL si-a asumat toate sondajele pe care le-a dat publicitatii, sondaje realizate de o companie importanta si credibila: CCSB. In schimb, PDL a strecurat, in publicatiile apropiate, cifre 'pe surse', fara a preciza autorul cercetarii si comanditarul. Pana acum, companiile de sondare a opiniei publice cu care lucreaza PDL nu au prezentat public niciun sondaj.

In cazul in care PDL detine alte date sociologice, pe care le considera adevarate, ii invitam sa le faca publice. Ele, insa, trebuie sa apartina unor companii de cercetare sociologica recunoscute pe piata si trebuie prezentata metodologia si perioada in care au fost efectuate. Motivul pentru care aceste date nu apar este insa simplu: niciun institut de cercetare sociologica serios nu ar putea minti ca vreun candidat al PDL va castiga alegerile la Bucuresti", se mai precizeaza in comunicat.

"Pe de alta parte, avem informatii ca acest tip de manevre KGB-iste ale PDL vor continua. Ne asteptam ca, in urmatoarele zile, sa asistam cu totii la noi atacuri referitoare in special la viata privata a candidatilor USL, acesta fiind singurul mod in care PDL stie sa reactioneze in fata unui esec evident in acest an electoral.

Cat priveste implicarea in campania electorala a premierului Victor Ponta, ii reamintim domnului Murgeanu ca Victor Ponta este presedinte al PSD si co-presedinte al USL. Nu exista nicio lege care sa limiteze sau sa interzica dreptul premierului Victor Ponta de a-si sustine partidul in campania electorala.

In loc sa lanseze o noua diversiune, domnul Murgeanu ar face mai bine sa-si aminteasca de implicarea directa in campaniile electorale a presedintelui Traian Basescu (alaturi de PDL). Spre deosebire de premier, presedintele are, potrivit Constitutiei, obligatia de a fi independent politic", se incheie comunicatul PSD Sector 3.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News