Protest al copiilor fata de demolarea unui loc de joaca din Sectorul 3: Cum le raspunde primarul Negoita

Joi, 02 Martie 2017, ora 18:40
4659 citiri
Protest al copiilor fata de demolarea unui loc de joaca din Sectorul 3: Cum le raspunde primarul Negoita
Foto: Facebook / Robert Negoita

Mai multi copii din sectorul 3 si-au arata deschis nemultumirea fata de demolarea locului lor de joaca, dar primarul Robert Negoita (PSD) a explicat ca terenul respectiv trebuia retrocedat.

"Demisia! Demisia!" au strigat copiii, in timp ce muncitorii lucrau de zor la distrugerea parculetului de langa blocul Potcoava. Imaginile au fost filmate si postate marti pe Facebook de Ion Cosmovici.

Clipul a inregistrat peste 121.000 de vizualizari, fiind postat si pe pagina de Facebook a primarului sectorului 3, Robert Negoita.

"Din pacate, acel teren a fost retrocedat, in urma cu mai multi ani, prin decizia fostului Primar General. Si noi riscam sa fim amendati, fiindca proprietarul ne-a actionat in instanta", a comentat Robert Negoita, precizand ca "retrocedarea a fost facut in 2007, de fostul Primar General (Adriean Videanu, n.red.) ".

Miercuri seara, edilul a venit cu noi precizari, de data aceasta pe pagina sa de Facebook.

"Consider ca cea mai buna solutie este sa ne vedem fata in fata si sa lamurim o situatie neplacuta pentru noi toti: RETROCEDARILE DE TERENURI, facute in urma cu mai multi ani, prin DECIZIILE FOSTULUI PRIMAR GENERAL si, din cauza carora, Primaria Sector 3 RISCA SANCTIUNI. Asadar, sambata 4 martie, de la ora 14:00, ne intalnim la locul de joaca de pe strada Postavarul, iar de la ora 15:00, la cel de la Cresa Titan II", a postat Robert Negoita pe Facebook.

Pentru ca un cititor al paginii sale i-a propus ca Primaria sa cumpere terenul, Robert Negoita s-a aratat uimit de idee.

"Cum sa cumpere Primaria Sector 3?! Si de ce credeti ca sunt bani? Va spun eu, bugetul nostru este unul sarac si totusi am reusit sa facem foarte multe lucruri bune: reabilitari si modernizari de scoli, crese noi, sali de sport, terenuri de sport in aer liber, locuri de parcare noi, spatii verzi, reamenajari de locuri de joaca si exemplele pot continua", a raspuns el.

Profitand de prezenta edilului in mediul online, cativa locuitori din sector l-au luat la intrebari in legatura cu cheltuielile facute de primarie.

"Pai si pentru contractul cu floricelele sunt bani? Nu mai bine mai anulati un pic din procentul de 'profit' pe care il va castiga firma la licitatie si faceti rost de bani?", a comentat cineva.

"Robert Negoita, opriti investitiile in pavele, borduri, floricele sau alte consumabile si directionati banii catre putinele spatii libere ce pot fi amenajate ca parcuri (achizitii de teren)! Banii sunt ai nostri, faceti ce vor oamenii cu ei, nu ce credeti dumneavoastra ca e bine! ", i-a transmis un altul.

Primarul Robert Negoita nu a mai dat replica.

C.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#demolare loc joaca Negoita copii , #primarul Sectorului 3
Comentarii