PDL: Robert Negoita ii minte pe locuitorii Sectorului 3

Joi, 24 Mai 2012, ora 15:04 2872 citiri
Foto: antena3.ro

Reprezentantii organizatiei PDL Sector 3 il acuza pe Robert Negoita, candidatul USL pentru Primaria Sectorului 3, ca "ii minte pe locuitorii Sectorului 3", cu privire la reabilitarea termica gratuita, deoarece nici macar consilierii USL nu isi doresc acest lucru.

In sedinta comisiei pentru administrarea domeniului public din sectorul 3, din data de 2 februarie 2012, precum si in sedinta de consiliu local sector 3 din data de 29 martie 2012, consilierii PSD au votat impotriva preluarii cotei de 20% din cheltuieli aferente asociatiilor de locatari, la bugetul primariei, se arata intr-un comunicat remis joi Ziare.com.

"Aceasta este dovada clara a minciunii lui Robert Negoita si a asa-zisului sau program pentru sectorul 3. Consilierii PSD care au votat impotriva se regasesc si pe noile liste ale USL existand toate premisele ca ei sa fie consecventi cu votul exprimat si in viitor, in pofida intereselor cetatenilor sectorului.

Cei care au votat in favoarea cetatenilor si au validat hotararea de consiliu sunt consilierii PDL. Astfel, primele 62.000 de apartamente vor putea fi reabilitate pe bani publici si fara nicio contributie a locatarilor. Cu alte cuvinte, PDL face si aduce probe ca a facut un bine pentru cetateni, iar USL promite si minte!", se mai arata in comunicatul PDL Sector 3.

F.N.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News