Negoita si-a lansat cu fast candidatura: Parcul IOR e cu multe etaje peste Central Park, mergeti sa vedeti

Marti, 10 Mai 2016, ora 22:12
6015 citiri
Negoita si-a lansat cu fast candidatura: Parcul IOR e cu multe etaje peste Central Park, mergeti sa vedeti
Foto: Facebook/Robert Negoita

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, si-a lansat candidatura pentru un nou mandat miercuri seara, avandu-i alaturi pe liderul PSD, Liviu Dragnea, pe fostul premier Victor Ponta, numerosi colegi de partid si peste 500 de sustinatori.

Robert Negoita, care candideaza din partea Aliantei PSD-UNPR, crede ca romanii pot face acum diferenta intre o administratie de dreapta si una de stanga si a facut in acest sens o comparatie intre sectoarele 3 si 6, singurele care mai au primari in functie alesi acum patru ani.

Robert Negoita si-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 3

Alegeri locale 2016: Cine sunt cei 10 candidati la Primaria Sectorului 3

"Cred ca am facut bine ce am facut pana acum si cred ca avem motive suficiente sa mergem inainte in continuare. (...) Am convingerea ferma ca impreuna cu Gabriela Firea voi face o echipa puternica la Bucuresti. (...)

Am fost foarte curios sa vad cum arata Central Park din New York, un parc de referinta. Va rog sa nu ma credeti, sa mergeti sa vedeti: suntem multe etaje peste Central Park din New York cu parcul IOR din Sectorul 3", a spus Negoita in aplauzele celor veniti la lansarea de la Hotelul Rin.

El a sustinut ca in mandatul sau a reabilitat aproape 1.000 de blocuri, adaugand ca "nicio primarie n-a facut niciodata asa ceva". "Vremea demagogiei a trecut. Daca vrem vorbe frumoase, mergem la teatru", a continuat acesta.

Dragnea, discurs despre iubire

" (...) Robert nu a venit parasutat la sectorul 3, el are o calitate care este esentiala pentru orice primar care vrea sa reuseasca ceva - isi iubeste semenii. Daca nu iubesti oamenii, nu te poti gandi la problemele reale ale lor, Robert este un bun pesedist", a declarat presedintele PSD, Liviu Dragnea.

In timpul discursului lui Dragnea, a intrat in sala, in aplauzele celor prezenti, fostul premier Victor Ponta.

"Bine ai venit, Victor! Dl presedinte Iliescu avea in permanenta acest obicei: intai incepea o adunare - consiliu national sau congres - si apoi intra seniorul", a spus Dragnea, care i-a urat apoi succes lui Negoita.

Ponta: Orice fapta buna nu ramane nepedepsita

Venit la microfon, Victor Ponta a dorit sa le multumeasca participantilor, cu care "nu s-a mai vazut de un timp", pentru bataliile duse impreuna si a adaugat ca ii ramane recunoscator lui Negoita ca a acceptat, in urma cu cinci ani, sa candideze la Sectorul 3.

"Pentru aceasta, ca lider, dar cred ca si PSD, ii sunt recunoscator, sper ca nu ii pare rau si cred de asemenea ca stie ca orice fapta buna nu ramane nepedepsita. Deci, sa faci in continuare fapte bune, dar sa te astepti la ceea ce urmeaza. Se spune despre prieteni ca sunt si la bine, si la rau. Robert n-a fost cu mine la bine niciodata, dar a fost intotdeauna la rau si pentru asta ii multumesc. Asa cum sta in sondaje, va castiga fara emotii", a declarat Ponta.

In finalul evenimentului, Robert Negoita si-a prezentat echipa de candidati pentru consiliul local in acordurile "Odei bucuriei", imnul oficial al Uniunii Europene.

Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
#Robert Negoita IOR Central Park, #Robert Negoita lansat candidatura , #candidat primarie sector 3