Actorii Mircea Albulescu si George Ivascu il sustin pe Robert Negoita la sectorul 3

Joi, 07 Iunie 2012, ora 18:23 4657 citiri

Actorii Mircea Albulescu si George Ivascu si-au exprimat, joi, intr-o conferinta de presa, sustinerea pentru candidatul USL la Primaria sectorului 3, Robert Negoita.

"In ultimul timp, numeroase personalitati de talie nationala si internationala au venit (...) in sprijinul candidatului USL sector 3. (...) Iata ca reusim sa facem echipa, ca reusim sa aratam a echipa castigatoare. Imi da foarte mult optimism prezenta atator oameni de mare valoare alaturi, ma onoreaza, dar ma si responsabilizeaza", a declarat Robert Negoita, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Alegeri Locale 2012

La randul sau, Mircea Albulescu s-a autocaracterizat ca fiind un "insotitor".

"Sunt un om care stau pe langa prieteni, unii mai vechi, altii mai noi, altii chiar foarte noi si care spera ca visele noastre sa se realizeze", a spus acesta.

El a explicat ca a venit fara cravata la conferinta de presa deoarece "speranta nu poarta cravata".

"Speranta nu poarta cravata, este o institutie extraordinara care umbla cu manecile suflecate, care uneori are chiar cizme de cauciuc in picioare, care abia-abia poate sa-si stearga transpiratia de pe frunte pentru simplul motiv ca nu e usor sa ai cu adevarat speranta in tine si in ai tai", a mai spus Albulescu.

Alegeri Bucuresti 2012

La randul sau, actorul George Ivascu i-a multumit lui Robert Negoita ca i-a dat increderea ca nu trebuie sa-i fie rusine sa aiba o opinie, sa creada in viitor si sa participe activ "cu cizmele de cauciuc, cu manecile suflecate" la o constructie.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News