Bayern Munchen se luptă din toate puterile să-l țină pe Robert Lewandowski. Ce au spus șefii bavarezilor

Duminica, 15 Mai 2022, ora 15:57 2580 citiri
Robert Lewandowski. Foto: Facebook / Robert Lewandowski

Preşedintele clubului Bayern, Herbert Hainer, a declarat că atacantul polonez Robert Lewandowski, dorit insistent de FC Bareclona, nu va prărăsi echipa bavareză până la final contractului său, care expiră vara viitoare.

"Robert Lewandowski are un contract valabil până la 30 iunie 2023 şi va juca cu noi până atunci. Când semnezi un contract, şi am făcut asta toată cariera mea, ambele părţi ştiu ce este în el. Nu putem vorbi despre a obliga pe cineva să îşi respecte contractul", a declarat Hainer pentru canalul german Sport1.

Întrebat dacă gruparea bavareză este dispusă să-l piardă gratis pe atacantul polonez, Hainer a răspuns: "Robert a spus că trebuie să găsim o soluţie pentru ambele părţi, iar Bayern este una dintre aceste părţi. Este dreptul lui să nu vrea să-şi prelungească contractul. De asemenea, a venit la noi gratis. Un acord nu poate fi unilateral, de aceea există contracte".

Vineri, au apărut informaţii că Robert Lewandowski i-a transmis conducerii lui Bayern Munchen că nu este interesat să îşi reînnoiască contractul în Bavaria şi că doreşte să părăsească clubul, fapt confirmat, sâmbătă, de directorul sportiv Hasan Salihamidzic.

Şi atacantul de 33 de ani a confirmat, sâmbătă, după meciul de la Wolfscburg, că vrea să părăsească echipa Bayern Munchen în această vară.

“Este posibil să fi fost ultimul meu meci pentru Bayern. Nu pot să spun sută la sută, dar ar putea fi. Trebuie să găsim cea mai bună soluţie pentru club şi pentru mine. Mai am un an de contract, dar trebuie să găsim cea mai bună soluţie pentru ambele părţi”, a afirmat polonezul.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Echipe
M
V
E
I
G
P
2
1
1
0
2 - 1
4
2
1
1
0
2 - 1
4
2
1
0
1
3 - 3
3
2
0
0
2
1 - 5
0