Robert Lewandowski a făcut vizita medicală, dar situația starului polonez este incertă

Marti, 12 Iulie 2022, ora 12:58
2376 citiri
Robert Lewandowski a făcut vizita medicală, dar situația starului polonez este incertă
Robert Lewandowski

Atacantul polonez Robert Lewandowski s-a prezentat marţi la vizita medicală şi testul de randament pe care trebuie să le efectueze toţi jucătorii echipei germane de fotbal Bayern Munchen înaintea reluării pregătirilor în vederea noului sezon, informează EFE.

Lewandowski a revenit luni seară la Munchen, iar marţi s-a prezentat la spitalul Barmherzige Bruder din capitala Bavariei, unde se efectuează testele medicale.

Înaintea golgheterului polonez au fost examinaţi Leroy Sane, Manuel Neuer şi Thomas Muller, care au revenit la rândul lor marţi din vacanţă.

În ultimele săptămânii s-a vorbit despre posibilitatea ca Lewandowski, care a anunţat anterior că doreşte să plece de la Bayern şi are un acord verbal cu FC Barcelona, să nu se prezinte la reunire, pentru a pune presiune asupra clubului bavarez.

Robert Lewandowski este legat de Bayern până în iunie 2023, iar poziţia oficială a clubului german este aceea că doreşte ca atacantul polonez să-şi ducă până la capăt contractul.

Presa germană precizează, însă, că FC Barcelona ar putea obţine transferul polonezului dacă va accepta să plătească suma de 50 de milioane de euro.

Ultima oferă a catalanilor, conform cifrelor neoficiale, se ridică la suma fixă de 40 de milioane euro, plus alte 5 milioane reprezentând bonusuri de performanţă. Bayern nu a dorit să răspundă acestei oferte.

Sâmbăta viitoare, echipa va fi prezentată oficial pe stadionul Allianz Arena, iar Lewandowski ar dori să existe un acord între cele două cluburi înaintea momentului respectiv, conform presei.

Ulterior, Bayern va efectuat un turneu de o săptămână în Statele Unite, la care nu se ştie deocamdată dacă va participa şi Lewandowski.

Elevii antrenorului Julian Nagelsmann vor disputa primul meci oficial pe 30 iulie, când Bayern va disputa Supercupa Germaniei împotriva formaţiei RB Leipzig.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Rafael Nadal revine azi pe teren, la Barcelona: "Cred că este ultimul an”
Rafael Nadal revine azi pe teren, la Barcelona: "Cred că este ultimul an”
Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal a declarat luni că are "senzaţia" că ediţia din acest an a turneului de la Barcelona va fi ultima la care va participa, scrie EFE. "Cred că este...
O nouă retragere pentru Carlos Alcaraz: ”A încercat până în ultimul moment”
O nouă retragere pentru Carlos Alcaraz: ”A încercat până în ultimul moment”
Tenismanul spaniol Carlos Alcaraz, numărul 3 mondial, a declarat forfait pentru turneul ATP 500 de la Barcelona, care începe luni, din cauza unei accidentări persistente la braţul drept,...
#Robert Lewandowski, #Bayern, #barcelona, #transfer , #stiri fotbal