Robert De Niro și-a șocat fanii. Răspunsul dat unui reporter care l-a întrebat cum este să fie tatăl a 6 copii: "De fapt, 7"

Marti, 09 Mai 2023, ora 17:29
3747 citiri
Robert De Niro și-a șocat fanii. Răspunsul dat unui reporter care l-a întrebat cum este să fie tatăl a 6 copii: "De fapt, 7"
Robert de Niro FOTO Facebook

Robert De Niro a anunțat săptămâna aceasta că recent i s-a născut un nou copil.

Actorul din The Godfather a fost întrebat de un reporter de la ET Canada cum este să fie tatăl a șase copii.

Acesta a răspuns că nu are șase, ci șapte copii, și a dezvăluit că recent a apărut un nou copil în viața sa, însă nu a dezvăluit numele sau sexul bebelușului.

"Tocmai am un bebeluș", a spus el, scrie Dailymail.

Actorul în vârstă de 79 de ani, câștigător al premiului Oscar, nu a dezvăluit identitatea mamei bebelușului, dar a fost ultima dată a fost fotografiat ținându-se de mână cu instructoarea de arte marțiale Tiffany Chen, în iulie 2022.

Reprezentantul său a confirmat pentru DailyMail.com că De Niro nu a făcut o greșeală și că el are într-adevăr șapte copii.

Interviul a avut loc săptămâna aceasta, când promova noul său film, About My Father.

ET Canada l-a întrebat pe Robert despre experiența de a fi tată și acesta a spus că crede că e bine să fii iubitor cu copiii, dar a menționat că trebuie să fii "ferm cu anumite lucruri".

El a continuat: "Adică, nu poți face altfel cu copiii. Nu-mi place să pun piciorul în prag și să impun anumite lucruri. Dar, uneori, nu ai de ales. Și cred că orice părinte ar spune același lucru. Întotdeauna vrei să faci ce e mai bine pentru copii și să le acorzi beneficiul îndoielii, dar uneori nu poți".

Intervievatorul a spus apoi: "Știu că aveți șase copii", iar Robert a adăugat: "De fapt, șapte".

Apoi, el a dezvăluit: "Tocmai am un bebeluș".

În 2018, el s-a despărțit de soția sa, Grace Hightower, după o căsătorie de 20 de ani.

Robert are doi copii cu fosta sa soție Diahnne Abbott: Drena, în vârstă de 51 de ani, și Raphael, în vârstă de 46 de ani.

Și mai are doi copii cu Grace: Elliot, în vârstă de 25 de ani, și Helen, în vârstă de 11 ani.

El este tatăl gemenilor Aaron și Julian, în vârstă de 27 de ani, cu fosta lui iubită, Toukie Smith.

Divorțul său de Hightower a fost extrem de controversat. Foștii soți au fost implicați într-o bătălie juridică începând din decembrie 2018.

În aprilie, un judecător a hotărât ca fosta sa soție, în vârstă de 66 de ani, să primească anual 1 milion de dolari și că cei doi vor împărți banii obținuți din vânzarea casei lor de 20 de milioane de dolari.

Robert și Grace s-au căsătorit în 1997, s-au despărțit în 1999, s-au împăcat și și-au reînnoit jurămintele în 2004, iar apoi el a depus actele de divorț în 2018.

Inițial, cei doi s-au luptat pentru custodia copilului lor, dar acum disputele lor sunt legate de bani și proprietate.

Cheltuielile medii lunare ale lui Hightower erau de 215.000 de dolari pe lună pe cardurile de credit și 160.000 de dolari în numerar. Avocata lui De Niro, Caroline Krauss, susține că presiunea financiară înseamnă că actorul rămâne fără bani.

Ea a spus că pandemia de coronavirus a dus la o scădere a proiectelor de lucru pentru starul de la Hollywood.

Cu câteva luni înainte, De Niro a câștigat 5 milioane de dolari pentru rolul din filmul de gangster The Irishman al lui Martin Scorsese. De asemenea, el a primit "zeci de milioane de dolari" prin intermediul unui program federal de ajutor împotriva coronavirusului.

Hightower susține că De Niro are o avere de 500 de milioane de dolari, dar avocata lui, Caroline Krauss, afirmă că stilul extravagant de viață al soției sale agravază situația.

Anunț important pentru fanii lui Beyonce. Se va întâmpla vineri, la miezul nopții
Anunț important pentru fanii lui Beyonce. Se va întâmpla vineri, la miezul nopții
Beyoncé, regina mondială a R'n'B-ului şi a pop-ului, îşi lansează primul album etichetat ca fiind de muzică country, inspirat de Texasul său natal şi care evidenţiază influenţa...
Anunțul făcut de Edi Iordănescu înaintea amicalului contra Columbiei
Anunțul făcut de Edi Iordănescu înaintea amicalului contra Columbiei
Echipa României a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul amical disputat, vineri, cu Irlanda de Nord, pe Arena Naţională, şi va întâlni Columbia, marţi, la Madrid. Selecționerul Edi...
#Robert De Niro, #copil, #nastere, #anunt , #stiri vedete