Rihanna, mai tare ca Beatles - Ce record a doborat

Joi, 21 Aprilie 2016, ora 10:18 4186 citiri
Foto: Instagram/Rihanna

Rihanna si-a confirmat statutul de superstar al muzicii pop, un cantec al ei doborand recordul de longevitate in fruntea clasamentului muzical din SUA, devansand trupa Beatles.

Mariah Carey ramane totusi cea care mentine recordul absolut al prezentei in topurile muzicale, informeaza Billboard, citata de AFP.

Cantecul "Work" al Rihannei se afla de noua saptamani in fruntea clasamentului celor mai bune piese elaborat de Billboard. Cantareata din Barbados a fost prezenta in total 60 de saptamani in topul Billboard cu hiturile sale, cu o saptamana mai mult decat Beatles.

Rihanna vine in Romania - cat costa biletele la concert

Legendara trupa britanica si Rihanna se claseaza totusi mult in spatele cantaretei americane Mariah Carey, care a ocupat primul loc in topul Billboard timp de 79 de saptamani in total, potrivit revistei care publica saptamanal acest clasamentul din 1958.

Piesa ei intitulata "My Sweet Day", cantata impreuna cu grupul Boyz II Men in 1995, a propulsat-o pe Mariah Carey in fruntea clasamentului Billboard, unde s-a mentinut timp de 16 saptamani.

Cantareata Rihanna a dat lovitura cu poza asta. Topless incendiar la care au privit milioane de fani

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com
Comentarii
Poza CH 1291
CH 1291
rank 5
"Rihanna, mai tare ca Beatles".