Rihanna, facuta de ras de tatal alcoolic

Vineri, 19 Decembrie 2014, ora 18:24
5614 citiri
Rihanna, facuta de ras de tatal alcoolic
Foto: Coleman-Rayner

Rihanna a fost umilita, recent, chiar de tatal sau, care, desi a promis ca nu mai consuma alcool, a fost scos de agenti de la un eveniment important pentru fiica sa, dupa ce s-a imbatat.

Asta, desi ii promisese fiicei sale ca nu mai bea, urmand si o cura de dezintoxicare, anul trecut, la un centru exclusivist din Malibu, platit tot de Rihanna, informeaza Daily Mail. Programul care ar fi trebuit sa-l vindece de acest viciu a costat 58.000 de dolari.

Incidentul a avut loc recent, in Beverly Hills, evenimentul caritabil fiind organizat chiar de Rihanna. Chiar inainte ca Rihanna sa urce pe scena, prezentata de Brad Pitt, tatal ei, Ronald Fenty (foto, impreuna cu mama Rihannei, Monica), fusese dat afara de agenti.

Desi presa straina scrie ca acesta s-a imbatat, barbatul in varsta de 61 de ani a declarat pentru publicatia din Marea Britanie ca, desi e adevarat ca bause whiskey, statea linistit pe un scaun cand agentii i-au spus sa plece, insotindu-l afara ulterior.

Acesta banuieste ca fosta sa sotie, Monica, mama Rihannei, l-a vazut consumand alcool si a "asmutit" asupra sa agentii. Cand le-a spus ca inca nu si-a vazut fiica, barbatul isi aminteste ca bodyguarzii i-au spus sa nu faca o scena, pentru ca aceasta se va reflecta asupra Rihannei.

Odata ajuns acasa, barbatul marturiseste ca si-a luat o sticla de whiskey, a baut cateva pahare si s-a culcat. Ulterior, s-a intors in Barbados, fara ca macar sa-si fi vazut fiica.

"Sunt trist de cum s-a terminat, bineinteles, nu ar fi trebuit sa beau acel prim pahar, niciunul. Mi-as fi dorit sa o vad (pe Rihanna - n. red.) ", a spus el.

Barbatul a mai spus ca stie ca fiica sa e probabil manioasa ca a baut.

Intrebat de ce a consumat alcool, tatal Rihannei a spus ca era deprimat ca restul copiilor sai nu fusesera invitati la eveniment, chiar daca acolo se aflau si rude mai indepartate.

Momente tensionate pentru Rihanna - politia a intervenit

Ronald s-a luptat si cu dependenta de cocaina in trecut si dintotdeauna a consumat mult alcool, sustine Daily Mail. Desi a divortat de mama Rihannei cand aceasta avea 14 ani, a ramas apropiat de copiii din aceasta casatorie.

Totusi, in urma cu sase ani, cand era in turneu cu Rihanna in America de Nord, a fost trimis acasa, tot in urma consumului de alcool. Timp de doua zile vedeta nu i-a vorbit atunci tatalui sau.

Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
O situație cu totul atipică a apărut în cursa electorală pentru primăria Gogoșu din Mehedinți. Actualul primar candidează pentru un nou mandat, însă are un rival la care nu se aștepta....
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
#Rihanna tata alcoolic, #Rihanna facuta tras tata, #Rihanna umulita tata, #Rihanna parinti , #stiri Rihanna