Rihanna, cel mai bun comentator de fotbal (Galerie foto)

Luni, 07 Iulie 2014, ora 19:36
2404 citiri
Rihanna, cel mai bun comentator de fotbal (Galerie foto)
Foto: Slate

Rihanna este considerata una dintre femeile cele mai sexy din lume si una dintre artistele cu cele mai multe albume vandute din istorie.

Fiecare mesaj pe care-l publica pe contul sau Twitter (cu 36 milioane de abonati) este ca un eveniment nu numai pentru media americana, ci si pentru cea mondiala, mai ales cand vine vorba de fotografii in costume de baie.

Dar, de la jumatatea lunii iunie, diferitele subiecte obisnuite au fost inlocuite de Campionatul Mondial din Brazilia, pentru ca Rihanna este un fan declarat al fotbalului, diva demonstrand si cunostinte avizate legate de acest sport. Jucatorii ei preferati sunt Cristiano Ronaldo si James Rodriguez, potrivit Slate.

Zeci de mesaje simple sunt postate pe Twitter, artista comentand gesturile, strigatele specifice, calitatile, chiar si defectele echipelor, jucatorilor, antrenorilor, inca de la inceputul campionatului.

Jurgen Klinsmann

Rihanna are o afinitate pentru antrenori si pare foarte incantata de a se fotografia alaturi de Joachim Low (foto), tehnicianul reprezentativei Germaniei, dar adevaratul preferat este Jurgen Klinsmann, selectionerul nationalei Statelor Unite, pe care l-a incurajat dupa infrangerea in fata Belgiei.

Sergio Romero

Cantareata a apreciat robustetea, puterea de concentrare si echilibrul lui Romero, portarul nationalei Argentinei, in meciul cu echipa Iranului.

Pepe

Celebrei cantarete ii place sa-i apere pe perdanti. Dupa infrangerea suferita de Portugalia in fata Germaniei, la Salvador, pe 16 iunie, si-a aratat sustinerea fata de Pepe (cel mai bun aparator din lume), care a fost eliminat de pe teren pentru incidentul cu Thomas Muller.

Kevin-Prince Boaeteng

Rihanna nu-si alege preferatii doar pentru talent sau performanta. In timpul meciului dintre Statele Unite si Ghana, s-a declarat mai curand sustinatoare a echipei africane, deoarece aceasta il avea in lot pe "tanarul frumos" Kevin Prince Boateng (mijlocas), care a parasit terenul (dupa infrangere, scor 2-1), jignindu-i pe fanii americani ("Ma doare in cot").

Bastian Schweinsteiger

Cunoscutul international german se bucura de mult succes printre pasionatii de fotbal, unii de reala notorietate, cum ar fi cancelarul Angela Merkel si Rihanna.

In topul preferintelor artistei urmeaza mijlocasul columbian Juan Guillermo Cuadrado si atacantii Karim Benzema (Franta), Miroslav Klose (Germania), Lionel Messi (Argentina), Cristiano Ronaldo (Portugalia), Wayne Rooney (Anglia).

Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
#Rihanna, #Twitter, #comentarii Cupa Mondiala , #stiri Rihanna