Rihanna, alungata dintr-o moschee

Marti, 22 Octombrie 2013, ora 11:55
1980 citiri
Rihanna, alungata dintr-o moschee
Foto: Pure People

Rihanna, chiar si atunci cand nu apare in tinute provocatoare, nu scapa de critici, uneori nici de cenzura.

Sambata, la Abu Dhabi, unde se afla pentru a concerta in cadrul turneului mondial Diamonds, RiRi a realizat o sedinta foto in fata moscheii Cheikh Zayed, o adevarata bijuterie arhitecturala si principala atractie turistica a celebrei capitale a Emiratelor Arabe Unite.

Gestul sau a fost considerat de conducera marii moschei inadecvat, desi Rihanna era pentru prima oara cu adevarat imbracata. Drept urmare i s-a cerut sa plece de acolo, potrivit Pure People.

Artista de 25 de ani a apucat insa sa fie imortalizata in fata imensei cladiri din marmura alba, inconjurata de bazine numeroase, imbracata complet in negru si cu capul acoperit de un val.

Fidela genului bling-bling, ea nu s-a dezis sa-si asorteze tinuta sobra cu un ruj de buze rosu carmin si manichiura in aceeasi culoare.

Cantareata a publicat o serie de poze pe Instagram, marcandu-si astfel trecerea pe la Cheikh Zayed, una dintre cele mai mari moschei din lume, cu o capacitate de adapostire a 40.000 de persoane, deschisa si vizitatorilor non-musulmani.

Sedinta foto nu a fost deloc pe placul directiunii acestei moschei din Abu Dhabi, care, intr-un comunicat publicat pe site-ul sau, a afirmat: "cantareata a efectuat o vizita privata, fara sa se prezinte si fara se se puna in prealabil de acord cu administratia in legatura cu aceasta vizita.

Artista a fost rugata sa plece inainte de a intra in moschee, dupa ce s-a fotografiat intr-un fel care nu corespunde statutului sacru" al moscheii, se mentioneaza in comunicat, precizandu-se ca directiunea se va asigura pe viitor ca vizitatorii "nu vor face fotografii inadecvate si nu se vor aseza intr-un mod lipsit de respect".

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Rihanna scandal moschee, #Rihanna fotografii moschee Abu Dhabi , #stiri Rihanna