Ce artiste reusesc cu adevarat sa fie sexy pe scena? (Galerie foto)

Joi, 14 Februarie 2013, ora 21:40
4546 citiri
Ce artiste reusesc cu adevarat sa fie sexy pe scena? (Galerie foto)

Pornind de la Beyonce, care a afisat o tinuta extrem de provocatoare la apreciatul spectacol din pauza Super Bowl, iata o trecere in revista a cantaretelor care mizeaza cu succes pe latura sexy la aparitiile pe scena.

Fara kilograme in plus, cu forme bine lucrate si dezvaluite cu rafinament prin tinute de calitate, chiar daca indraznete, totul e stabilit in cele mai mici detalii, pentru a da spectacolelor atractivitate si nu vulgaritate. Cu siguranta nu este deloc simplu, insa exista vedete care trec cu brio testul de "a fi sexy" in fata publicului si chiar a privirii critice a fotografilor din presa.

Pentru mult asteptatul show din cadrul popularului Super Bowl de la americani, Beyonce , 31 de ani, s-a asigurat ca toate luminile reflectoarelor vor fi atintite asupra sa. Cantareata a cucerit prin prestatia muzicala live, prin multa miscare, dar si printr-o tinuta catalogata ca fiind "extrem de provocatoare".

Vestimentatia vedetei a fost semnata de Rubin Singer, un creator de moda destul de putin cunoscut, care in fata succesului pe care l-a avut Beyonce prin aparitia in costumul confectionat din piele neagra si dantela, a declarat ca este "cel mai important moment din cariera sa".

Si Jennifer Lopez , 43 de ani, stie ca timpul concertelor intime gen Edith Piaf, imbracata in rochie neagra, a trecut demult. Publicul asteapta mai mult decat o interpretare a unor melodii cunoscute, asteapta spectacol.

Pentru a fi la inaltime, in ultimul sau turneu, cantareata de 43 de ani a investit in costume de scena spectaculoase, care sa-i puna in valoare trupul bine lucrat si care, impreuna cu multi decibeli, dans sustinut si joc de lumini din belsug, sa electrizeze publicul.

Cantareata Katy Perry , 28 de ani, pare a stapani si ea foarte bine arta de a provoca pe scena. De aceea nu pierde nicio ocazie sa-si expuna curbele voluptuoase. Modul in care reuseste sa se puna in valoare i-a adus, la inceputul anului 2013, titlul de cea mai sexy femeie din partea publicatiei Men's Health.

Kylie Minogue , 44 de ani, surprinde placut si astazi pe scena, la fel ca la debut. Pe parcursul a doua decenii si jumatate de activitate muzicala, cantareata australiana si-a construit o imagine sexy, care, impreuna cu talentul sau, i-au adus recunoasterea mondiala.

Rihanna , 24 de ani, mizeaza pe cartea provocarii aproape de fiecare data, fie ca este vorba de covorul rosu, de imaginile postate pe retele de socializare, de filmari sau de prezenta in spectacole.

Pentru tanara cantareata se pare ca este o carte castigatoare, deoarece tinutele indraznete ale vedetei ii fac pe spectatori sa treaca cu vederea ca aceasta alege de multe ori sa faca playback.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#cantarete sexy, #Beyonce Super Bowl, #Jennifer Lopez vestimentatie scena, #Kylie Minogue sexy, #Katy Perry provocatoare, #Rihanna tinute indraznete , #stiri Rihanna