Tânăra soție a lui Richard Gere a captivat publicul cu o imagine strălucitoare pe covorul roșu la Marbella

Luni, 15 August 2022, ora 09:08 14883 citiri
Actorul Richard Gere, în vârstă de 72 de ani, și soția sa, în vârstă de 39 de ani FOTO Twitter

Actorul Richard Gere, în vârstă de 72 de ani, și soția sa, în vârstă de 39 de ani, publicista și politicianul spaniol Alejandra Silva, au participat la concertul de gală Starlite Porcelanosa din Marbella, Spania, relatează tabloidele occidentale.

Pentru eveniment, Richard a optat pentru o jachetă și pantaloni negri, combinați cu o cămașă albă și un papion. Însă Alejandra a devenit vedeta serii într-o rochie spectaculoasă de un galben strălucitor, cu un frumos model floral alb. În mâinile ei ținea o geantă strălucitoare roz și auriu și a completat look-ul cu o pereche de cercei spectaculoși. Buclele sale, pieptănate oblic, i-au căzut pe umeri în cascade. Pentru machiaj a folosit rimel, fard de ochi și ruj roz.

Atât Richard, cât și Alejandra erau bine dispusi și zâmbeau și glumeau mult.

Recent, cuplul împreună cu cei doi fii mici au petrecut o vacanță în Ibiza, unde au fost fotografiați în repetate rânduri de paparazzi. Cu toate acestea, vedetele nu au reacționat în mod deosebit la camerele de luat vederi și au continuat să se bucure de vacanță.

Gere și Silva sunt căsătoriți de peste patru ani, iar înainte de asta au avut o relație la distanță în două țări: SUA și Spania. După nuntă, cuplul s-a stabilit la New York, dar petrece mult timp în țara europeană, patria Alejandrei.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii