Viciul care i-a distrus viața lui Rică Răducanu: ”E ca o boală în oase”

Luni, 28 Noiembrie 2022, ora 07:09 20839 citiri
Rică Răducanu e dependent de păcănele FOTO facebook

Rică Răducanu (76 ani), unul dintre foștii portari de legendă ai României, recunoaște deschis că are probleme din cauza unei dependențe bolnăvicioase.

Fostul goal-keeper al Rapidului este dependent de păcănele, viciu care s-a lipit de el pe vremea când era consilierul lui Viorel Lis, primar al Capitalei acum 20 de ani.

”La pariurile sportive nu joc, nu-mi place, iar când eram jucător de fotbal, nici nu aveam voie. Am, însă, altă belea. M-a învățat Viorel Lis cu păcănelele, e ca o boală în oase.

Eram consilierul lui și, la sfârșitul programului, îmi zicea: Hai, Rică, să mergem la păcănele! Vă spun, este boală grea, toată lumea mă ceartă”, a spus fostul fotbalist, conform playsport.ro.

Rică Răducanu are o pensie de 1800 de lei, care merge pe mâna soției. ”De unde dracu bani, eu n-am! Mai iei de la unul, de la altul, tot speri să câștigi ceva. Din pensia mea, doar dacă prind ceva, că mi-o ia nevastă-mea. Nu pun mâna pe pensie, ăia sunt bani minați, trebuie să plătim gazele și lumina, astfel, cum să trăim?

Am mai câștigat vreo 1.000 de lei, când se organizează premii pentru cei ca mine, cu bonuri multe. Dar tot acolo îi cheltuiești, se știe! Eu joc cam la două zile, nu mă pot abține”, a mai spus fostul mare portar pentru sursa citată.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News