Rică Răducanu e supărat și a apelat la Dan Șucu. Ce se întâmplă cu fosta glorie a Rapidului

Joi, 07 Martie 2024, ora 08:17
8198 citiri
Rică Răducanu e supărat și a apelat la Dan Șucu. Ce se întâmplă cu fosta glorie a Rapidului
Rică Răducanu FOTO facebook

Rică Răducanu este simbolul Rapidului, dar nu își mai găsește locul la clubul pentru care a scris istorie.

”În trecut eram angajat la Rapid și eram mereu acolo. Și acum mă mai duc, dar nu ne mai bagă în seamă mai nimeni. Am locul meu acolo, îmi place să merg. Mi-ar plăcea să mă mai duc pe la copii, să mă mai vadă. Eu mă duc în sală la alte sporturi.

Am vorbit și cu Dan Șucu și nu mi-a zis nimic. El are un copil care e în grupă la Rapid acolo. A făcut frumos la ProRapid (n.r.- la Constructorul). M-aș duce pe acolo, că oricum n-am ce face. Pot să mai văd jucători și în alte părți și să-i iau acolo la noi (n.r.- la Rapid). Nu numai la noi nu se pune preț pe gloriile clubului”, a spus Rică Răducanu, potrivit Fanatik.

Rică Răducanu a ajuns în Giulești în anul 1965 unde, în primul sezon, a jucat doar 6 meciuri, debutând pe 8.05.1966 contra Siderurgistul Galați. Următorul sezon a fost sezonul său cel mai bun și punctul culminant al carierei sale, titlul cu Rapid și ascendența sa în tricoul național unde a ajuns la 61 de meciuri fiind parte din echipa națională de fotbal a României la Campionatul Mondial de Fotbal 1970 din Mexic, unde acesta a apărat contra Braziliei. În următoarele sezoane și-a acoperit postul, jucând toate meciurile.

Pe data de 13.12.1967 a jucat celebrul meci Rapid-Juventus terminat egal, făcând un meci celebru, apărând multe mingi periculoase. A petrecut aproximativ 10 ani în clubul giuleștean unde a jucat 233 de meciuri și a marcat 7 goluri, prima reușită a venit pe 9 septembrie 1973, în derby-ul feroviarilor, CFR - Rapid 3-1. A punctat pentru 2-1 în minutul 79. A rămas cunoscut pentru fazele spectaculoase făcute pentru suporterii echipei sale și câștigarea Cupelor României . În afara celor 8 reușite (3 în "A", 4 "B", 1 în Europa), Rică a rămas în istorie și drept primul portar surprins în ofsaid.

Dan Șucu caută antrenor la Rapid. Mitică Dragomir a făcut un anunț neașteptat, știe cine este acesta
Dan Șucu caută antrenor la Rapid. Mitică Dragomir a făcut un anunț neașteptat, știe cine este acesta
Rapid a înregistrat în eșec în partida cu Farul iar Bogdan Lobonț nu s-a impus ca antrenor pe banca echipei. În aceste condiții, patronul Dan Șucu caută un antrenor. Dumitru Dragomir,...
Daniel Niculae, urmărit penal în dosarul introducerii ilegale de materiale pirotehnice pe stadioane
Daniel Niculae, urmărit penal în dosarul introducerii ilegale de materiale pirotehnice pe stadioane
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au extins urmărirea penală faţă de preşedintele FC Rapid, Daniel Niculae şi faţă de liderul galeriei echipei bucureştene,...
#Rica Raducanu, #suparare, #drama, #Rapid, #Dan Sucu , #stiri fotbal