Revelion pe plajă pentru nehotărâți. Cât costă sărbătorile de iarnă în Egipt sau Turcia

Luni, 19 Decembrie 2022, ora 01:26
3712 citiri
Revelion pe plajă pentru nehotărâți. Cât costă sărbătorile de iarnă în Egipt sau Turcia
Focuri de artificii de Revelion FOTO: Unsplash.com

Cei care nu s-au hotărât unde să facă Revelionul, trebuie să știe că se mai găsesc bilete pentru destinații precum Turcia sau Egipt.

Egiptul a devenit cea mai căutată destinație de către români în ultimii ani pentru sărbătorile de iarnă.

Cât costă 7 zile în Egipt

O vacanță în Egipt, cu 7 nopți de cazare, în regim all inclusive, se poate cumpăra chiar acum, pentru Revelion, într-un hotel de patru sau cinci stele. Pachetele turistice ale agențiilor includ zboruri charter și transferuri la hotel.

O vacanță de șapte nopți, pentru două persoane, costă 1.682 de euro la un hotel de patru stele sau 1.846 de euro la unul de cinci stele.

Cât costă să faci mergi în Turcia

Pentru Antalya, pachetele pleacă de la 799 de euro pentru 7 nopți de cazare. Să nu subestimați frumusețea destinațiilor de iarnă din Turcia. Avantajele vizitei în această perioadă includ aglomerații mai mici, bilete de avion și prețuri de cazare mai mici și, în unele cazuri, acoperire frumoasă de zăpadă care creează un peisaj cu tematică de Crăciun.

Cappadocia iarna

Una dintre cele mai populare destinații turistice pe tot parcursul anului este Cappadocia în regiunea Anatoliei Centrale a Turciei unde vă puteți bucura de priveliștea magnifică a Muntelui Erciyes. Peste 2 milioane de turci și străini vizitează Cappadocia în fiecare an, devenind astfel primele trei cele mai populare destinații turistice din Turcia.

Antalya mediteraneană (Riviera turcească)

Antalya mediteraneană este tot mai căutată de Crăciun și Anul Nou. Zonele de plajă, iar hotelurile tematice te cufundă în atmosfera de sărbătoare, în special focurile de artificii de la sfârșitul anului.

Cât te costă să faci Revelionul în Zanzibar

Pentru cei care vor să întâmpine noul an de pe nisip, există diferite pachete care promit că vei prinde noaptea dintre ani la temperaturi mai prietenoase.

Ca să vezi artificiile de pe plaje îndepărtate trebuie să scoți din buzunar aproximativ 800 de euro/ 3.900 lei pentru Turcia, iar pentru o destinație exotică precum Zanzibar, ajungi să scoți din buzunar peste 1000 de euro/ 4.900 lei.

Alegeri locale în Turcia. Politicianul de opoziție care vrea să-i dea o lovitură lui Erdogan
Alegeri locale în Turcia. Politicianul de opoziție care vrea să-i dea o lovitură lui Erdogan
Alegeri locale vor avea loc duminică, 31 martie, în cele 81 de provincii ale Turciei, iar Partidul Justiției și Dezvoltare (AKP) al președintelui Recep Tayyip Erdogan caută să recâștige...
Tenismena care i-a ”pupat” pe români e de neoprit la WTA Miami: ”Femeia e un simbol”
Tenismena care i-a ”pupat” pe români e de neoprit la WTA Miami: ”Femeia e un simbol”
Americanca Danielle Collins, locul 53 WTA, s-a calificat miercuri în semifinalele turneului WTA 1000 de la Miami. În sferturi, Collins a învins-o fără drept de apel pe Caroline Garcia din...
#Revelion, #destinatii vacanta, #Egipt, #Turcia, #tarife, #romani , #Revelion 2023