Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Revelionul ideal pentru românii pasionați de Grecia: "Dacă doriți să petreceți cu noi, mai găsim cazări în zonă"

Joi, 29 Decembrie 2022, ora 22:21
4262 citiri
Revelionul ideal pentru românii pasionați de Grecia: "Dacă doriți să petreceți cu noi, mai găsim cazări în zonă"
Dan Adrian Drăgan (stânga), românul mutat în Grecia care a impulsionat coagularea unei comunități FOTO Facebook/ Forum Thassos

Câțiva români care s-au stabilit în Grecia organizează o petrecere de revelion pentru conaționali.

Inițial ar fi urmat să vină 12 invitați, însă s-au arătat și alții interesați, iar până acum și-au făcut rezervări peste 80 de persoane, după cum a anunțat organizatorul într-o postare pe Facebook.

"Din 2020 de când ne-am mutat definitiv aici ne-am dorit să organizăm un eveniment în extra-sezon pe insulă.

O pandemie ne-a cam pus bețe în roate 2 ani, dar iată că visul nostru de a construi un sezon mai lung începe să devină realitate. Am arătat în ultimii 2 ani întregii lumi că insula este superbă nu doar vara, ci și în celelalte 6 luni de "iarnă".

Și iată că, dacă acum o săptămână am inceput efectiv să organizăm evenimentul pentru 12 prieteni, avem acum peste 80 de români care vor petrece noaptea dintre ani cu noi, cu marea aproape.

Vremea ține cu noi, este soare și cald, iar câteva din afacerile deschise peste iarnă așteaptă turiștii cu ospitalitatea pe care o știți din vară.

Așa că dacă doriți și voi să petreceți cu noi, mai găsim și cazări în zonă și mai avem și câteva locuri la petrecerea de Revelion. Mulți dintre turiști au început deja să vină.

Și doar până mâine 30.12 puteți să confirmați ferm rezervarea", a scris acesta pe Forum Thassos.

Întrebat despre prețurile percepute pentru noaptea de revelion, organizatorul a răspuns că nu se percepe o taxă anume: "Pentru petrecere trebuie doar să faci consumație."

Petrecerea va avea loc într-o tavernă din Limenaria, după cum se precizează într-o altă postare.

"Sunteți în Thassos de Revelion? Hai să petrecem împreună noaptea dintre ani, în Limenaria, la taverna Almyrikia.

Avem de toate: mâncare tradițională, căldură, dans și voie bună. Între piscină si valurile mării - un Revelion cum n-ați avut vreodată și cum mulți își doresc.

Începem ușor după ora 21:00 și stăm până dimineața.

Multe surprize dulci și nu numai.

Ținuta obligatorie: confortabilă. De la pijamale, la rochii sclipicioase și cravate."

Ianis Hagi și-a fixat nunta în timpul Campionatului European de fotbal
Ianis Hagi și-a fixat nunta în timpul Campionatului European de fotbal
Ianis Hagi și iubita lui s-au căsătorit civil de Crăciun, la nunta lor participând peste 400 de invitați. La cununia religioasă din vara acestui an, Ianis Hagi vrea o petrecere la fel de...
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
#revelion grecia, #vacanta grecia, #Revelion, #petrecere, #taverna , #stiri vacanta