Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Când va fi premiera în România a filmului ”Return to Hogwarts”, producția care reunește mai mulți actori din ”Harry Potter” VIDEO

Joi, 30 Decembrie 2021, ora 10:54
4552 citiri
Când va fi premiera în România a filmului ”Return to Hogwarts”, producția care reunește mai mulți actori din ”Harry Potter” VIDEO
Actorii din Return to Hogwarts FOTO: Facebook

”Return to Hogwarts” producţia de televiziune care reuneşte o parte din actorii seriei ”Harry Potter”, va fi difuzată pe 1 ianuarie pe HBO Max.

Daniel Radcliffe vorbeşte despre coafurile caraghioase, Emma Watson consideră reîntâlnirea cu colegii din distribuţia seriei ”Harry Potter” o ”bucurie neaşteptată”, iar regizorul Christopher Columbus îşi aminteşte platoul de filmare al celebrei francize ca ”cel mai mare teren de joacă din lume”, transmite Reuters.

Radcliffe, în vârstă de 32 de ani, avea doar 11 ani când a fost distribuit în rolul unui copil orfan cu puteri magice. Cu prilejul reuniunii filmate la studiourile din Leavesden, în apropiere de Londra, actorul a spus că va fi mereu fericit să vorbească despre film.

”Fiecare parte din viaţa mea este conectată cu Potter şi cu Leavesden. Primul meu sărut are legătură cu cineva de aici, primele mele iubite au fost aici... Totul derivă de la platoul de filmare pentru Potter cumva”, a spus el, potrivit unor fragmente din emisiune difuzate în avans.

El îşi aminteşte că nici lui şi nici lui Rupert Grint (Ron Weasley) nu le-a plăcut când li s-a spus că trebuie să-şi lase părul să crească ca să arate mai ciufuliţi în filmele din ultima parte a seriei.

În cadrul emisiunii aniversare, lui Radcliffe, Grint, Watson (Hermione) şi Columbus li s-au alăturat actorii Robbie Coltrane (Hagrid), Jason Isaacs (Lucius Malfoy), Gary Oldman (Sirius Black), Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange) şi alţi membri din echipa filmului.

Reîntâlnirea, după atâţia ani, a copleşit-o de emoţii pe Watson.

”Unii dintre noi nu ne-m revăzut de ani buni. Aşa că a fost pur şi simplu o bucurie. O bucurie neaşteptată”, a spus ea.

Pentru Oldman reîntâlnirea a fost ”o experienţă bizară pentru că se cunosc de când erau copii, iar acum unii dintre ei sunt căsătoriţi şi au la rândul lor copii”.

”Harry Potter and the Sorcerer's Stone”, cel de-al optulea film din franciza bazată pe seria scrisă de J.K. Rowling, a fost lansat în noiembrie 2001 şi a avut încasări de circa 7,8 miliarde de dolari.

Rowling nu a luat parte la reuniune, dar va fi prezentă prin intermediul materialelor de arhivă. Opiniile scriitoarei din ultimul an despre problematica transgender au declanşat controverse după ce voci din comunitatea LGBTQ au acuzat-o de transfobie.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Return to Hogwarts, #Harry Potter, #premiera hbo max, #1 ianuarie , #Film