Unul dintre cei mai buni atacanți români a devenit predicator în Biserica Evanghelică. El s-a retras din fotbal la doar 28 de ani

Miercuri, 20 Aprilie 2022, ora 16:29 9981 citiri
Daniel Zafiris. Foto: Gsp Live

Un fost atacant din prima ligă a României s-a retras prematur și a devenit predicator în Biserica Evanghelică.

Daniel Zafiris a jucat la Petrolul Ploiești și a spus adio fotbalului la doar 28 de ani pentru a merge pe calea credinței.

Fostul jucător a fost unul dintre cei mai buni atacanți din campionatul intern, fâcând parte și din echipa prahovenilor care a câștigat Cupa României în 1995.

Ajuns la 53 de ani, Zafiris a povestit motivele care l-au făcut să se rupă definitiv de sport.

"Pe scurt, cam asta a fost hotărârea pe care am luat-o. A fost călăuzirea lui Dumnezeu și o chemare specială pentru mine, din dorința de a ajuta mai mult sportivii prin cunoașterea lui Dumnezeu și a cuvântului Lui”

Poate că simțeam că se rupe ceva sau că lipsește ceva după retragere, dar lucrurile nu mai capătă o așa mare durere dacă Dumnezeu acoperă golul respectiv.

Din 1991, Dumnezeu mi-a schimbat viața și am înțeles că dincolo de performanțe, de glorie, de bani sau de succes, există lucruri mult mai importante, din perspectiva lui Dumnezeu, și anume sufletele oamenilor.

Am realizat că poți să câștigi întreaga lume, poți să ai toți banii, dar la ce ți-ar folosi ce ai câștigat dacă-ți pierzi sufletul", a spus Zafiris la GSP Live.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Echipe
M
V
E
I
G
P
2
1
1
0
2 - 1
4
2
1
1
0
2 - 1
4
2
1
0
1
3 - 3
3
2
0
0
2
1 - 5
0