Resticții de circulație în București. Recomandările polițiștilor pentru evitarea blocajelor în trafic

Miercuri, 23 Martie 2022, ora 17:55
8514 citiri
Resticții de circulație în București. Recomandările polițiștilor pentru evitarea blocajelor în trafic
Brigada Rutieră recomandă șoferilor să folosească autovehiculele personale cât mai puţin FOTO Unsplash

Brigada Rutieră a informat miercuri, 23 martie, că vineri și duminică vor fi impuse restricții de circulație în mai mute zone ale Capitalei, în urma unor evenimente sportive.

În zona stadionului Steaua, va avea loc restricţionarea graduală şi, dacă situaţie o impune, a traficului rutier pe bulevardul Ghencea şi pe străzile care acced către acesta, cu excepţia riveranilor, pe segmentul cuprins între Drumul Sării şi strada Braşov, precum şi pe strada Braşov, între bulevardul Ghencea şi bulevardul 1 Mai în data de 25 martie, începând cu ora 16:00, precum şi restricţionarea staţionării mijloacelor auto în alveola din faţa intrării în Complexul Sportiv ”Steaua” şi arcadă/zona caselor de bilete, în data de 24 martie, începând cu ora 20:00.

Pentru meciul de tineret între România şi Finlanda, va avea loc restricţionarea graduală a circulaţiei pe breteaua din dreapta dintre strada Alexandru Constantinescu spre bulevardul Mărăşti, pe sensul de mers dinspre Arcul de Triumf spre bulevardul Mărăşti, din data de 25 martie, începând cu ora 12:00, şi restricţionarea totală începând cu ora 14:00.

De asemenea, duminică, 27 martie, va avea loc evenimentul sportiv ”Legal Half-Marathon” în Bucureşti.

Se vor institui restricţii de circulaţie, între orele 07:00-13:45, pe traseul: bulevardul Unirii (Tribunalul Bucureşti) - Piaţa Unirii - întoarcere fără afectarea traficului în intersecţie - bulevardul Unirii - Biblioteca Naţională - bulevardul Mircea Vodă - întoarcere Pasaj Mărăşeşti - bulevardul Unirii - Piaţa Alba Iulia - bulevardul Decebal - strada Delea Nouă - întoarcere pe bulevardul Decebal fără afectarea intersecţiei - bulevardul Unirii - Tribunalul Bucureşti.

Brigada Rutieră recomandă șoferilor să folosească autovehiculele personale cât mai puţin pentru a evita blocajele de trafic şi să opteze pentru mijloacele de transport în comun, în special pentru metrou, să evite deplasarea în zona de desfăşurare a evenimentului şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea şi fluidizarea acestuia, să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Femeie urmărită în trafic de soț și bătută prin geamul spart al mașinii. Unde a fost prins agresorul
Femeie urmărită în trafic de soț și bătută prin geamul spart al mașinii. Unde a fost prins agresorul
Poliția Capitalei a anunțat că un bărbat de 53 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Bucureşti, după ce şi-a urmărit soţia în trafic, a spart geamul maşinii şi a lovit-o. A fost...
Ziare.com dă startul Campionatului Gropilor din București! Participă și vezi pe ce loc se clasează primarul tău
Ziare.com dă startul Campionatului Gropilor din București! Participă și vezi pe ce loc se clasează primarul tău
Ziare.com dă startul campaniei ”Campionatul Gropilor” din București. Avem nevoie de cititorii noștri mai mult ca oricând pentru a face lucrurile să se miște. Tot ce trebuie să faci este...
#restrictii circulatie, #Bucuresti, #evenimente sportive, #brigada rutiera , #circulatie
Comentarii
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5
Pă', prima recomandare-ar fi că dacă n-ai numere Miticești, să nu