Restricții de circulație pe autostrada A10 și pe alte două drumuri naționale din cauza unor lucrări

Vineri, 03 Februarie 2023, ora 08:11
3033 citiri
Restricții de circulație pe autostrada A10 și pe alte două drumuri naționale din cauza unor lucrări
Restricții de circulație pe autostrada A10 FOTO Facebook

Circulația rutieră este închisă, vineri, pentru o perioada de 30 de zile, pe autostrada A10. Sunt probleme pe sensul Sebeș către Turda, între kilometrii 15+700 metri - 16+800 metri, cu devierea traficului prin breteaua 3 de la nodul rutier Alba Iulia Nord și revenirea pe autostrada pe breteaua 4, la km. 16+800 de metri, anunță Infotrafic.

Restricția este impusă pentru efectuarea lucrărilor de forare și colectarea apelor subterane din zonă.

Începând din data de 01.02.2023, a fost restricționată circulația pe o cale pe DN 2A Lumina - Constanța, la kilometrul 196, pentru efectuarea lucrărilor de reabilitare a Podului Ovidiu. Traficul se va desfășura pe cealaltă cale, în ambele direcții, pe câte o bandă pe sens, restricțiile fiind menținute până la finalul lunii mai 2023.

Pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, tronsonul kilometric 246+670 metri - 246+870 metri, în zona localității Boița, județul Sibiu, se efectuează lucrări de stabilizare taluz, pe sensul de mers către Sibiu. Circulația rutieră se desfășoară pe sensul de mers către Râmnicu Vâlcea, alternativ, prin semafoare. Se estimează finalizarea lucrărilor la sfârșitul lunii februarie 2023.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Sunt precipitații sub formă de ninsoare slabă în zona de sud a județului Hunedoara (Valea Jiului), însă nu sunt restricții de trafic și nici evenimente rutiere în desfășurare. Se acționează cu utilaje pentru deszăpezire.

Se circulă în condiții de iarnă, fiind zăpadă pe carosabil de 1 cm, pe DN 67C, între Novaci și Rânca, județul Gorj. Se acționează cu utilaje pentru deszăpezire.

Este semnalată depunere de polei, carosabilul fiind alunecos, în zona municipiului Bistrița, județul Bistrița-Năsăud. Se acționează cu material antiderapant.

Ceața reduce vizibilitatea în trafic sub 200 de metri pe mai multe artere rutiere din județul Brăila (DN 21 Chiscani și DN 23 Măxineni).

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București – Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești și DN 1 Ploiești – Brașov, traficul se desfășoară în condiții normale, pe un carosabil în general uscat, cu vizibilitate bună și fără precipitații.

Ca urmare a prăbușirii versantului, circulația rutieră este închisă din data de 18 ianuarie 2023 pe DN 57 Orșova – Moldova Nouă, la kilometrul 65+200 metri, în zona localității Cozla, județul Caraș-Severin. Traficul se desfășoară deviat pe ruta Orșova – DN 6 - DN 57B - Oravița - DN 57 -Moldova Nouă.

Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
Când se deschide circulația pe Drumul expres care leagă centura Oradea de Autostrada Transilvania
Când se deschide circulația pe Drumul expres care leagă centura Oradea de Autostrada Transilvania
Directorul general al CNAIR, Cristian Pistol, anunţă că, joi, la ora 15.00, se va deschide circulaţia pe Drumul expres care asigură legătura dintre Centura Oradea şi Autostrada Transilvania....
#restrictie circulatie, #Autostrada Transilvania, #lucrari, #soferi, #polei, #Drum National , #infotrafic
Comentarii
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5