Republica Moldova, cu un pas mai aproape de aderarea la Uniunea Europeană. Documentul important pe care l-a primit luni

Luni, 11 Aprilie 2022, ora 16:53 2798 citiri
Maia Sandu, președinta Republicii Moldova FOTO Facebook/ Maia Sandu

Preşedintele Klaus Iohannis afirmă că înmânarea de către Comisia Europeană a chestionarului de aderare este o etapă importantă a drumului european al Republicii Moldova.

"Înmânarea de către Comisia Europeană a chestionarului de aderare este o etapă importantă a drumului european al Republicii Moldova, iar România îi este alături şi îi oferă tot sprijinul său", a scris şeful statului, luni, pe Twitter.

Republica Moldova a primit luni chestionarul Comisiei Europene cu privire la cererea de aderare la UE a Republicii Moldova.

"Astăzi, la Luxemburg, domnul comisar pentru vecinătate şi extindere Oliver Varhelyi mi-a înmânat chestionarul Comisiei Europene cu privire la cererea de aderare la UE a Republicii Moldova. Răspunsurile pe care le vom oferi întrebărilor din acest chestionar vor reprezenta radiografia situaţiei noastre de moment, arătând cât suntem de pregătiţi pentru aderarea la Uniunea Europeană şi, în acelaşi timp, ne vor indica unde trebuie să depunem eforturi suplimentare. Ţara noastră îşi accelerează parcursul european", a scris ministrul moldovean al Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Nicu Popescu, pe Facebook.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii