Unde îți poți repara MacBook-ul, dacă ceva nu merge cu acesta?

Advertorial
Joi, 10 Martie 2022, ora 16:35
4793 citiri
Unde îți poți repara MacBook-ul, dacă ceva nu merge cu acesta?
Cu ce probleme te poți confrunta la un MacBook FOTO / http://radicalservice.ro/

Deși MacBook-urile sunt cunoscute pentru performanța lor superioară, totuși, în timp, se poate întâmpla ca aceste gadget-uri să provoace anumite probleme utilizatorilor. În acest caz, MacBook-ul poate fi acoperit sau nu de garanția limitată a produsului Apple. Dacă acesta nu este acoperit de garanție, atunci pentru reparație se vor aplica anumite taxe.

La MacBook-uri apar în general 6 probleme majore și anume:

• MacBook-ul nu pornește

• MacBook-ul se oprește brusc

• MacBook-ul se deschide cu un ecran gol

• Pâlpâirea ecranului, calitatea și acuratețea acestuia

• Semnul care se rotește sau mingea de plajă pe Mac încetinește viteza și performanța sistemului

• Ceva se întâmplă cu încărcarea bateriei MacBook-ului.

Dacă apar astfel de probleme, sau ești îngrijorat că ceva nu merge cu MacBook-ul tău, atunci este important să știi că poți solicita reparații în caz de defecțiune și online, sau prin telefon, la un service specializat. După ce ai explicat situația cu privire la problema MacBook-ului unui tehnician de la un service online, nu mai rămâne decât să trimiți gadget-ul prin curier la sediul acestuia pentru reparații, unde se poate interveni pentru soluționarea posibilelor probleme în scurt timp. Reparațiile vor fi efectuate de tehnicieni cu experiență, care pot diagnostica și remedia în mod fiabil MacBook-ul, folosind piese originale Apple.

Este bine de evitat service-urile care nu utilizează componente originale Apple, pentru că acestea pot afecta calitatea produsului reparat.

În prezent, ținând cont de tehnologia Apple, este destul de greu de reparat un MacBook, iar taxa va fi cotată de tipul de defecțiune. Dacă se apelează la un service oficial Apple, este clar că prețul va fi substanțial, mai ales dacă este vorba despre reparații ce nu pot fi acoperite de scheme de garanție. Reparațiile neobișnuite (respectiv acelea neoriginale ale produselor Apple) tind să fie mai ieftine decât acelea obișnuite, însă nu sunt recomandate pentru că tehnologia de reparație nu este garantată și deci calitatea MacBook-ului ar putea avea de suferit.

FOTO / http://radicalservice.ro/

Totuși, dacă se apelează la tehnicieni specializați în reparații MacBook se pot obține servicii rapide, profesionale, indiferent de problemă (de software, hardware, upgrade-uri, înlocuire piese, reinstalarea sistemului de operare), prin folosirea unor accesorii și componente originale Apple. Aceste piese se află deja în stoc și deci se pot folosi în caz de necesitate și drept urmare, nu vor afecta data de livrare a produsului, după reparații.

Practic, în ziua de azi, fiecare magazin de produse Apple, acceptă și reparații de MacBook-uri, însă acestea sunt trimise producătorului (respectiv unui service oficial Apple), iar costurile sunt destul de mari (mai ales dacă utilizatorul nu mai beneficiază de programul de garanție extinsă). Pentru a face economie și a repara MacBook-ul în cel mai scurt timp, chiar în 24 de ore, poți alege un service cu personal calificat și o experiență de peste 10 ani în acest domeniu, capabil să realizeze operații complexe cu echipamente Apple, în propriul sediu.

FOTO / http://radicalservice.ro/

Un astfel de service deja apreciat de clienți utilizează piese originale Apple și are prețuri competitive și foarte accesibile. Acest lucru este important mai ales pentru cei la care taxa de reparație nu este acoperită de perioada de garanție. Prețul este adesea stabilit mai ieftin decât suportul oficial, deci există avantaje față de reparațiile producătorului. În plus, problemele MacBook-ului vor fi diagnosticate și remediate prin utilizarea aparaturii de ultimă generație, în timp rapid.

Componentele principale ale sistemului unui Mac, cum sunt de exemplu Hard Disk-ul sau memoria RAM, sunt ușor de înlocuit. Totuși, chiar și atunci când se înlocuiește o baterie MacBook sau o tastatură, este nevoie de indicații de la profesioniști. De asemenea, cei care vor un upgrade al MacBook-ului – cum ar fi instalarea unui Hard Disk mai mare, sau adăugarea de RAM – pot face asta cu ajutorul unor tehnicieni cu experiență care nu vor avea nicio dificultate cu privire la căutarea componentelor adecvate configurației respective, a unor produse de top și montarea lor în propriul service, contracost.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Apple lucrează la un model de ochelari inteligenți. Pot înlocui căștile AirPods
Apple lucrează la un model de ochelari inteligenți. Pot înlocui căștile AirPods
Apple se află în plin proces de dezvoltare a unei noi game de produse inteligente alimentate de inteligență artificială, inclusiv ochelari inteligenți, căști AirPods cu camere și inele...
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
#reparatii, #reparatii laptop, #apple , #reparatii calculatoare