Cum găsești meseriașii potriviți pentru a-ți renova rapid bucătăria

Advertorial
Miercuri, 09 Martie 2022, ora 20:31
5175 citiri
Cum găsești meseriașii potriviți pentru a-ți renova rapid bucătăria
Ce pași avem de făcut când vrem să ne renovăm bucătăria FOTO /freepik.com

Renovarea bucătăriei este una dintre cele mai des întâlnite lucrări de acest tip și specialiștii chiar recomandă ca la anumite intervale de timp să reîmprospătăm modul în care arată această încăpere.

Și discutăm acest aspect nu numai din punct de vedere al designului, ci mai ales din punct de vedere al sănătății întregii familii. Prezența constantă a umidității, a proceselor termice pe care le desfășurăm aici și folosirea regulată a produselor de curățenie chimice sau abrazive au un impact direct asupra modului în care arată această cameră a locuinței noastre dar acestea creează și un mediu propice de dezvoltare a germenilor și a altor bacterii care ne pot pune în pericol.

Astfel, pentru a ne proteja sănătatea și pentru a avea o bucătărie în care să gătim cu plăcere și să petrecem timp relaxant alături de cei dragi, este recomandat ca la un interval 5-10 ani să renovăm această încăpere. Nu mai punem la socoteală faptul că instalațiile sanitare și electrice trebuie să funcționeze optim pentru a găti în condiții salubre și pentru a nu avea bătăi de cap de fiecare dată când desfășurăm această activitate.

Deși pare mai mult o corvoadă atunci când trebuie să renovăm, cu un plan bine pus la punct și cu meșterii potriviți putem să avem în cel mai scurt timp o bucătărie ca nouă.

Primul pas în renovarea eficientă a bucătăriei este așadar stabilirea unui plan inițial și evaluarea stării încăperii. Poate e nevoie doar să zugrăvești pereții, poate trebuie să faci și schimbări de mobilier sau poate chiar trebuie să repari și instalațiile de apă sau termice.

Fă astfel o trecere în revistă a nevoilor tale și pune-le pe toate pe hârtie. Acest pas inițial te va ajuta să proiectezi un buget de care vei avea nevoie ulterior. Bineînțeles, pentru ca la final să ai o bucătărie așa cum îți dorești, ar trebui să stabilești tot în acest punct și ce tip de design vrei să abordezi, fie că e vorba despre culoarea pereților sau stilul mobilei.

Cel mai important pas din întreg procesul de renovare a bucătăriei și cel care pare că ne aduce cele mai multe bătăi de cap este însă acela de a găsi meșterii potriviți care să execute lucrări de calitate și la costuri eficiente.

Dacă până nu demult, mulți dintre noi mergeam pe recomandări din partea prietenilor sau chiar folosind diverse anunțuri de servicii pe care le găseam întâmplător în ziare sau cutii poștale și existau șanse extrem de mari să fim nemulțumiți, astăzi procesul de a găsi meșterii potriviți pentru renovarea bucătăriei se simplifică extrem de mult.

Fie că ai nevoie de un zugrav, un instalator sanitar sau chiar un tâmplar, cu ajutorul unei platforme inteligente poți găsi oamenii potriviți pentru a-ți desfășura lucrările necesare la cele mai înalte standarde de calitate.

Nu trebuie decât să accesezi aplicația, să introduci câteva detalii despre tipul de renovare de care ai nevoie și în cel mai scurt timp posibil primești oferte de la cei mai buni specialiști. Poți astfel să alegi cu cine dorești să colaborezi, să ai referințe despre ce alte lucrări au mai desfășurat și să compari ofertele de preț pentru a selecta ceea ce este potrivit pentru tine.

Aplicația realizează o verificare atentă a fiecărui meseriaș și doar cei care și-au dovedit seriozitatea vor fi acceptați să se înscrie. Astfel tu vei fi sigur că nu vei avea experiențe neplăcute, nu vei fi nemulțumit și lucrarea de care ai nevoie se va desfășura la cele mai înalte standarde de calitate dar și la cele mai bune prețuri.

Lecția de viață a unei românce care îi va pune pe mulți pe gânduri. "Vedeți dacă nu cumva aveți chiar tot ce vă trebuie"
Lecția de viață a unei românce care îi va pune pe mulți pe gânduri. "Vedeți dacă nu cumva aveți chiar tot ce vă trebuie"
Majoritatea oamenilor se află într-o alergătură continuă, din dorința de a avea mereu mai mult. Adesea ne comparăm cu cei din jur și avem o stare de insatisfacție legată de viață. Unii...
Prețurile amețitoare cerute pentru manoperă la construcția unei case fără etaj. "Te cocoșează la finisaje!"
Prețurile amețitoare cerute pentru manoperă la construcția unei case fără etaj. "Te cocoșează la finisaje!"
Mulți români au amânat planurile de a cumpăra o locuință sau de a construi o casă din cauza prețurilor mari. Aceștia mai testează din când în când piața, în așteptarea unui...
#renovare, #renovare casa, #casa, #meseriasi, #perete, #bucatarie , #bucatarie