Un roman numit la conducerea Renault Romania

Miercuri, 31 Octombrie 2012, ora 13:01
2440 citiri
Un roman numit la conducerea Renault Romania
Foto: Arhiva

Un roman, Liviu Bocsaru, va prelua functia de director executiv administrativ si financiar al Renault Romania, incepand din luna noiembrie, inlocuindu-l pe francezul Jean-Paul Franco, care va deveni director de control de gestiune pentru regiunea Euromed-Africa.

"Aceasta decizie reprezinta o recunoastere a profesionalismului intregii echipe financiare din Romania si un vot de incredere important pe care il primim din partea Grupului Renault. Provocarile pe care le avem in fata sunt semnificative si motivante: performanta economica a noilor game de vehicule si organe fabricate la Mioveni in doua dintre cele mai mari uzine ale Grupului, a centrului de inginerie si a activitatilor comerciale din Romania", a declarat Bocsaru.

Noul director a adaugat ca se traverseaza, inca, o criza financiara mondiala profunda, iar prioritatea ramane optimizarea free cash-flow-ului grupului, prin cresterea marjei operationale, precum si reducerea fondului de rulment aferente business-ului din Romania, se arata intr-un comunicat al companiei.

Bocsaru a intrat in grupul Renault in 1996, la Dacia, in cadrul departamentului de achizitii, iar, din 1999, a fost sef serviciu eficienta economica, sef serviciu audit si misiuni speciale si seful departamentului control de gestiune inginerii si IT. Timp de doi ani, a condus directia financiara a Renault Commercial Roumanie.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#Liviu Bocsaru director Renault, #roman director Renault Romania, #romanians are smart , #stiri Renault