Un roman numit la conducerea Renault Romania

Miercuri, 31 Octombrie 2012, ora 13:012340 citiri
Un roman numit la conducerea Renault Romania
Foto: Arhiva

Un roman, Liviu Bocsaru, va prelua functia de director executiv administrativ si financiar al Renault Romania, incepand din luna noiembrie, inlocuindu-l pe francezul Jean-Paul Franco, care va deveni director de control de gestiune pentru regiunea Euromed-Africa.

"Aceasta decizie reprezinta o recunoastere a profesionalismului intregii echipe financiare din Romania si un vot de incredere important pe care il primim din partea Grupului Renault. Provocarile pe care le avem in fata sunt semnificative si motivante: performanta economica a noilor game de vehicule si organe fabricate la Mioveni in doua dintre cele mai mari uzine ale Grupului, a centrului de inginerie si a activitatilor comerciale din Romania", a declarat Bocsaru.

Noul director a adaugat ca se traverseaza, inca, o criza financiara mondiala profunda, iar prioritatea ramane optimizarea free cash-flow-ului grupului, prin cresterea marjei operationale, precum si reducerea fondului de rulment aferente business-ului din Romania, se arata intr-un comunicat al companiei.

Bocsaru a intrat in grupul Renault in 1996, la Dacia, in cadrul departamentului de achizitii, iar, din 1999, a fost sef serviciu eficienta economica, sef serviciu audit si misiuni speciale si seful departamentului control de gestiune inginerii si IT. Timp de doi ani, a condus directia financiara a Renault Commercial Roumanie.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News