Schimbari la varful conducerii Renault

Luni, 19 Septembrie 2011, ora 07:391422 citiri
Schimbari la varful conducerii Renault
Foto: Arhiva

Jean-Christophe Kugler (foto) va prelua, incepand cu 1 noiembrie, functia de lider al comitetului de management al regiunii Euromed, care include Romania, Algeria, Bulgaria, Maroc, Tunisia si Turcia, inlocuindu-l pe Jacques Chauvet.

In 2010 Renault a comercializat 272.748 de vehicule in zona Euromed iar productia uzinelor amplasate in Bursa (Turcia), Mioveni (Romania), Casablanca (Maroc) a atins 687.500, adica mai mult de un sfert din productia grupului francez, scrie Capital.

In curand regiunea va mai beneficia de aportul unei uzine destinate productiei de vehicule Dacia. Este voba despre investitia Renault de la Tanger.

Schimbarile din cadrul grupului Renault care afecteaza si Romania nu se opresc aici. In urma cu cateva saptamani, francezii au anuntat si ca directorul general al Renault Commercial Roumanie, divizia de vanzari a marcilor Renault, Dacia si Nissan din tara noastra, va fi inlocuit. In locul lui Fabrice Cambolive, care preia conducerea vanzarilor din Rusia si Eurasia, a sosit de la 1 septembrie Thomas Dubruel, un francez in varsta de 48 de ani.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News