Sandero RS vine cu surprize uriase: Cum arata si cat va costa (Foto)

Miercuri, 29 Aprilie 2015, ora 19:036394 citiri
Sandero RS vine cu surprize uriase: Cum arata si cat va costa (Foto)
Foto: Captura Youtube

Francezii de la Renault au intrat, se pare, in linie dreapta in privinta lansarii celui mai performant Sandero de pana acum, denumit RS.

Destinat pietelor din America de Sud si, probabil, Rusia, Sandero RS, care va fi comercializat sub brandul Renault, nu Dacia, vine cu surprize uriase.

Conform publicatiei braziliene FlatOut, cea mai importanta si vizibila modificare a noului model, fata de cel de baza, o reprezinta designul.

Sandero RS are o alta grila, barele fata si spate sunt de asemenea modificate, au fost montate proiectoare cu tehnologie LED, care vor functiona si ca DRL, iar farurile si stopurile sunt mai inchise la culoare.

Modificarile continua si sub capota, acolo unde noul model va primi un motor de doi litri, 16V, care dezvolta 142 de cai putere, De asemenea, pentru ca va fi un autoturism "performance", Renault a optat pentru montarea franelor pe disc pe ambele punti, precum si pentru jante pe 16.

Surse din cadrul companiei franceze ar fi dezvaluit ca propulsorul ar putea fi ajustat pentru a ajunge la peste 150 de cai putere, iar autoturismul va fi dotat cu doua moduri de conducere, unul fiind, binenteles, cel sport.

Primul teaser pentru Sandero RS (Video)

La capitolul pret, Sandero RS nu va fi deloc ieftin, sud-americanii sustinand ca va fi disponibil clientilor interesati pentru aproximativ 20 de mii de euro.

Iar daca Renault nu a prezentat pana acum decat un scurt teaser, in care putem vedea doar partea frontala a noului model, brazilienii au obtinut fotografii din toate unghiurile.

Iata, asadar, cum arata Sandero RS:

Foto: FlatOut